Opnames 'Tomb Raider'-reboot officieel van start!

Opnames 'Tomb Raider'-reboot officieel van start!

Bekijk meteen het logo.

Regisseur Roar Uthaug heeft het officieel bevestigd, de opnames van de nieuwe Tomb Raider-film zijn begonnen. Actrice Alicia Vikander speelt hierin de rol van Lara Croft, en neemt het op tegen Walton Goggins. Daarnaast is er nog een belangrijke rol voor acteur Daniel Wu, die een scheepskapitein speelt, die Lara helpt haar vader te vinden.

Uthaug regisseert de film op basis van een scenario van Transformers: The Last Knight-scenarist Geneva Robertson-Dworet. Helaas zijn er vrij weinig plotdetails, afgezien van 't feit dat Lara op zoek gaat naar haar vader.

De oorspronkelijke spellenreeks stamt alweer uit 1996 en is een van de meest succesvolle franchises die er zijn. In 2013 werd er een nieuwe game gelanceerd, die als reboot van de franchise diende, en waarvan er vijf miljoen exemplaren over de toonbank gingen.

Eerder verschenen er al twee films, waarin Angelina Jolie de rol van Lara Croft speelde. Die verdienden gezamenlijk 432 miljoen dollar aan de box office. Hieronder het beeld van Uthaug, waarmee hij de productiestart bevestigde. De première vindt plaats in maart 2018.

And we're off! #tombraider

Een foto die is geplaatst door Roar Uthaug (@roaruthaug) op



NieuwsFilm

meest populair