Fantasierijke nieuwe trailer 'Journey to the West: The Demons Strike Back'

Een demon vermomd als schone dame verleidt de monnik, kan de apenkoning hem redden?

Er is een nieuwe trailer verschenen voor Journey to the West: The Demons Strike Back (voorheen bekend als Journey to the West: Demon Chapter), het vervolg op Journey to the West:. De trailer bevat veel fantasy-CGI met helden, demonen en andere aparte figuren. Superheldenfilm, Chinese stijl.

Het historische epos Journey to the West gaat over de reis van een Boedhistische monnik van China naar India, om belangrijke teksten naar China te brengen om het geloof te verdiepen en verspreiden. Hij wordt beschermd en begeleid door onder andere de machtige Apenkoning of Monkey King (de titel van een andere reeks films gebaseerd op het boek).

In één van de meest verfilmde gedeeltes van het lange epos wordt de monnik verleidt door een zeer mooie dame, een illusie van een gevaarlijke demon. Aan de Apenkoning om haar te ontmaskeren en de monnik weer op het juiste pad te brengen. Journey to the West: The Demons Strike Back haalt ook de inspiratie uit dit deel van Journey to the West.



Dit is de eerste trailer die volledig bestaat uit beelden van de film. Er verschenen eerder al twee trailers van Journey to the West: The Demons Strike Back. Die bestonden volledig uiit of eindigden met grappen en grollen achter de schermen met regisseur Stephen Chow.

NieuwsFilm

meest populair