Muzikale trailer 'On The Beach At Night Alone'

Muzikale trailer 'On The Beach At Night Alone'

Een mooie, zingende actrice in de nieuwste film van Hong Sang-soo.

Bekijk hieronder de eerste trailer voor On The Beach At Night Alone, de nieuwste film van Koreaan Hong Sang-soo.

On The Beach At Night Alone gaat in wereldpremière op de Berlinale, het filmfestival van Berlijn dat van 9 tot 19 februari plaatsvindt. Daar draait de film in de hoofdcompetitie om de Gouden Beer, samen met onder andere T2 Trainspotting van Danny Boyle en Return to Montauk van Volker Schlöndorff.

Zijn alweer vorige film (uit 2016), Yourself and Yours, draait op het Internationaal Film Festival Rotterdam (IFFR), dat plaatsvindt van 25 januari tot 5 februari. Daar draaide vorig jaar ook zijn door ons zeer gewaardeerde Right Now, Wrong Then.

De trailer is een typische Hong Sang-soo trailer. Gewoon één scene, zonder context. Soms worden ze ook nog eens achterstevoren afgespeeld. Dat is dit keer niet het geval, kijk maar:



De actrice die zingend in de trailer is te zien, is Kim Min-hee. Zij speelde ook een hoofdrol in Right Now, Wrong Then, en in Park Chan-wooks nieuwste film The Handmaiden, die eveneens dit jaar wordt vertoond op het IFFR.

Over het plot van de film is nog weinig bekend. Het enige wat we tot nu toe weten is dat de film over een schrijver en middelbare schoolleraar en zijn problemen gaat.

De titel is een verwijzing naar het gelijknamige gedicht van de Amerikaan Walt Whitman. Hieronder het gedicht in zijn volledigheid, misschien helpt dat om te bedenken waar de film over zal gaan:



NieuwsFilm

meest populair