Nieuwe poster en stunt-featurette 'John Wick: Chapter 2'

Nieuwe poster en stunt-featurette 'John Wick: Chapter 2'

Keanu Reeves wederom strak in het pak als de ultieme huurmoordenaar.

Actie-sequels pakken niet altijd even goed uit, maar John Wick: Chapter Two lijkt een uitzondering op deze regel te zijn. De film oogt grootser en spectaculairder dan het origineel, maar lijkt kwalitatief de lat even hoog te leggen. Keanu Reeves keert in het vervolg terug als het titulaire personage. Vandaag hebben we een nieuwe poster van de film voor jullie, alsmede een featurette die de stunts in de film belicht.

De schurk in John Wick: Chapter Two wordt gespeeld door Common. Reeves en Common worden vergezeld door een kleurrijke cast die bestaat uit namen zoals Riccardo Scamarcio, Laurence Fishburne, Ruby Rose, Bridget Moynahan, Lance Reddick, Franco Nero, John Lequizamo en Ian McShane.

In John Wick: Chapter Two keert Reeves terug als de legendarische huurmoordenaar, die opnieuw in actie moet komen wanneer een voormalige 'collega' de macht over een duistere internationale genootschap van huurmoordenaars dreigt over te nemen. Wick moet nu afreizen naar Rome, waar hij het op moet nemen tegen een aantal van de dodelijkste figuren ter wereld.




Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair