Scenarist Taylor Sheridan hint naar derde 'Sicario'-film

Scenarist Taylor Sheridan hint naar derde 'Sicario'-film

Soldado, het vervolg op Sicario, moet later dit jaar de bioscopen bereiken.

Nu Emily Blunt en regisseur Denis Villeneuve niet betrokken zijn bij het vervolg op Sicario uit 2015, zal Soldado zich richten op de mannelijke hoofdpersonages uit de eerste film: huurmoordenaar Alejandro (Benicio Del Toro) en CIA-pief Matt (Josh Brolin).

Iemand die ook terugkeert voor Stefano Sollima's vervolg is de Oscar-genomineerde scenarist Taylor Sheridan, die het script van Sicario ( en nu dus ook Soldado) schreef. Sheridan stond afgelopen week de pers te woord tijdens het Sundance Film Festival over zijn regiedebuut Wind River en vertelde Collider een en ander over Soldado:



Er schijnen ook al gesprekken te zijn geweest over een trilogie en Sheridan heeft een verhaal in zijn hoofd voor het geval het zover komt:

"Wie weet? Ik weet in elk geval wat het zou worden als er wordt besloten tot een derde deel. Ik weet precies wat ik ervan zou willen maken."

Sollima heeft eerder laten weten dat Soldado meer zal gaan over de immigratieproblematiek dan de drugsoorlog op de grens tussen Amerika en Mexico. De opnames van de film gingen afgelopen november van start in de Amerikaanse staat New Mexico. We verwachten dat de film richting het einde van dit jaar in de bioscopen zal draaien.



NieuwsFilm

meest populair