[UPDATE] Mel Gibson en John Lithgow in 'Daddy's Home 2'?

[UPDATE] Mel Gibson en John Lithgow in 'Daddy's Home 2'?

Zullen ze de vaders van Will Ferrell en Mark Wahlberg spelen?

Niet lang nadat Daddy's Home uitkwam in 2016, vernamen we dat Paramount Pictures hoofdrolspelers Will Ferrell en Mark Wahlberg voor een vervolg hadden gestrikt. Een vreemde beslissing is dat niet, want de komedie over het vaderschap was een financieel succes voor de studio. Met een productiebudget van ongeveer $ 70 miljoen werd er zo'n $ 240 miljoen opgehaald. Op kritisch gebied stelt de film misschien niet veel voor, maar daar wil Paramount kennelijk verandering in brengen door twee grote namen binnen te slepen: Mel Gibson en John Lithgow.

Deadline bericht erg weinig over het nieuwtje, enkel dat de filmstudio de twee acteurs het hof probeert te maken met aantrekkelijke salarissen. Om welke rollen het gaat is eveneens onbekend. Andere websites vermoeden dat zij ook vaders moeten gaan spelen, namelijk die van Ferrell en Wahlberg.

In het origineel volgen we Brad Whitaker (Ferrell), een zachtaardige man die voor een radiostation werkt. Hij tracht een goede stiefvader te zijn voor de kinderen van zijn vrouw Sara (Linda Cardellini). Zelf is hij onvruchtbaar. Wanneer de biologische vader van de kinderen in beeld komt, Dusty Mayron (Wahlberg), krijgt Brad het idee dat de knappe en stoere man zijn gezin terug probeert te winnen.

Daddy's Home is geschreven door Sean Anders en John Morris, de eerstgenoemde nam ook plaats in de regiestoel. De heren zullen de sequel ook voor hun rekening nemen, alhoewel het nog een vraag is of Anders opnieuw zal regisseren. Of andere acteurs uit het eerste deel terugkeren is ook nog onbekend. Zou de komedieserie interessanter worden met Gibson en Lithgow als toevoegingen? Of zien jullie hen liever in iets anders?

Update: Twee weken later sinds het bovenstaande bericht heeft Deadline bevestigd dat zowel Gibson als Lithgow inderdaad in Daddy's Home 2 zullen verschijnen. Voor Linda Cardellini en de kinderen Owen Vaccaro en Scarlett Estevez geldt hetzelfde. Ook meldt Deadline dat Sean Anders wederom plaatsneemt in de regiestoel.

Volgens de site zal het nieuwe hoofdstuk rond Kerstmis plaatsvinden en trachten de karakters van Wahlberg en Ferrell gezamenlijk de kinderen van de eerstgenoemde op te voeden. Wanneer de vaders van Dusty en Brad arriveren, respectievelijk gespeeld door Gibson en Lithgow, beginnen problemen tussen de familieleden zich voor te doen.



NieuwsFilm

meest populair