Het grote verschil tussen 'Thor: Ragnarok' en 'Captain America: Civil War'

Het grote verschil tussen 'Thor: Ragnarok' en 'Captain America: Civil War'

En is er weer een nieuw filmlogo onthuld?

In Captain America: Civil War (2016) was het aantal superhelden bijna niet te tellen. In het eind dit jaar te verschijnen Thor: Ragnarök duiken er ook flink wat grote Marvel-personages op. Regisseur Taika Waititi vergeleek beide films en hoe zijn film verschilt van Civil War.

"Soms stop ik en denk ik even na, ik maak een film met Thor en Doctor Strange en The Incredible Hulk en Loki en ieder personage is zo raar en anders," aldus de regisseur tegenover A.V. Club. "Civil War gaat alleen over mensen. Mensen met menselijke problemen. Onze gaat over uiteenlopende wezens en allerlei soorten erg afwijkende personages. Opnieuw met menselijke problemen, maar in de ruimte of in andere werelden."

En "raar en anders" gaat de film waarschijnlijk wel worden. Uiteraard spelen de Guardians of the Galaxy-films zich ook in de ruimte af, maar in de ruimte-clash Ragnarok krijgen we naast Chris Hemsworths Thor, Benedict Cumberbatchs Strange, Mark Ruffalo's Hulk en Tom Hiddlestons Loki ook nog personages te zien als Anthony Hopkins' Odin, Cate Blanchetts Hela, Jeff Goldblums Grandmaster, Idris Elba's Heimdall, Karl Urbans Skurge en Tessa Thompsons Valkyrie.

De film verschijnt begin november in de bioscoop. Overigens lijkt de film een nieuw, retro filmlogo te hebben:



NieuwsFilm

meest populair