Corin Hardy regisseert 'The Conjuring'-spinoff 'The Nun'

Corin Hardy regisseert 'The Conjuring'-spinoff 'The Nun'

Hardy regisseerde eerder horrorfilm The Hallow en zal mogelijk ook de remake van The Crow maken.

Deadline meldt vandaag dat The Conjuring-spinoff The Nun[i] geregisseerd zal worden door Corin Hardy, die eerder de korte animatiefilm [i]Butterfly maakte, alsmede een groot aantal muziekvideo's en horrorfilm The Hallow, die in 2015 uitkwam. Hardy is ook als regisseur verbonden aan de remake van The Crow, waarin Jason Momoa de hoofdrol zal spelen. Er wordt echter nog gezocht naar een nieuwe studio voor die film, nadat Relativity Studios van het idee afzag.

Het script van The Nun werd geschreven door Gary Dauberman en James Wan en de productie van de film is in handen van Wan en Peter Safran. Het is de New Line Cinema's tweede spinoff van The Conjuring, na Annabelle, een film waarvan later dit jaar ook een sequel verschijnt. De twee Conjuring-films en Annabelle hebben samen wereldwijd bijna 900 miljoen dollar binnengehaald. The Conjuring bracht wereldwijd 318 miljoen dollar binnen (tegenover een budget van 20 miljoen) en The Conjuring 2t 320 miljoen dollar (tegenover een budget van 40 miljoen. Annabelle kostte slechts 7 miljoen dollar om te maken, maar wist in 2014 een imposant bedrag van 257 miljoen dollar in het laatje te brengen.

Wat vinden jullie van de nieuwste Conjuring-spinoff over de demonische non uit het tweede deel? Laat hieronder je mening horen!



NieuwsFilm

meest populair