Mel Gibson & Vince Vaughn zijn foute agenten in 'Dragged Across Concrete'

Mel Gibson & Vince Vaughn zijn foute agenten in 'Dragged Across Concrete'

Misdaaddrama van S. Craig Zahler (Bone Tomahawk).

Voor Vince Vaugn wordt de nieuwe film Dragged Across Concrete een speciale, want hij zal voor de tweede keer samenwerken met Mel Gibson en S. Craig Zahler. Laatstgenoemde schrijft en regisseert het misdaaddrama en heeft in Vaughn en Gibson zijn hoofdrolspelers gevonden. Dat meldt The Hollywood Reporter.

Het verhaal draait om twee agenten, een oudere (Gibson) en zijn levendige, jongere collega (Vaughn). Ze worden geschorst nadat een video uitkomt waarop de twee hardhandig te werk gaan en de media hen zwartmaakt. Met weinig keuzes en geld op zak kunnen ze niets anders doen dan zich als verbitterde krijgers in de criminele onderwereld storten, om ervoor te zorgen dat ze krijgen wat hen toebehoort. Al snel belandt het tweetal in een sombere situatie, waar ze als een vis op het droge spartelen.

Zahler's goed ontvangen Bone Tomahawk verscheen twee jaar geleden. Later maakte hij werk van gevangenisdrama Brawl in Cell Block 99, waarin Vaughn naast Jennifer Carpenter en Don Johnson speelt. Vorig jaar zetten ze een punt achter de opnames. Toen was Vaughn ook te zien in Gibson's nieuwste regieklus, Hacksaw Ridge, welke genomineerd is voor zes Oscars. Unified Pictures, Cinestate en Assemble Media produceren Dragged Across Concrete.



NieuwsFilm

meest populair