Colin Farrell omringd door "bitches" in eerste trailer 'The Beguiled'

Colin Farrell omringd door "bitches" in eerste trailer 'The Beguiled'

De Bitches zijn onder meer Kirsten Dunst, Nicole Kidman en Elle Fanning.

Hieronder zie je de trailer voor The Beguiled, de nieuwste film van Sofia Coppola, regisseur van films als The Bling Ring (2013) en Somewhere (2010). Voor de film werkte ze samen met een indrukwekkende cast, bestaande uit onder meer Colin Farrell (In Bruges, The Lobster), Nicole Kidman (The Hours, Stoker), Kirsten Dunst (Melancholia, Spider-Man) en Elle Fanning (The Neon Demon, Super 8).

De verfilming van het gelijknamige boek van Thomas Cullinan speelt zich af tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog, in de staat Virginia in 1864. De meisjesschool The Miss Martha Farnsworth Seminary for Young Ladies heeft zich schuil kunnen houden van al het geweld. Op een dag klopt er een gewonde Union-soldaat aan en hij wordt opgenomen en verzorgd. In eerste instantie vermaakt de soldaat zich prima met de vrouwen, maar niet veel later ondervindt hij aan den lijve dat dit misschien niet de meest verstandige keuze was.

In 1971 verscheen al een gelijknamige verfilming van Don Siegel. Toen had Clint Eastwood de hoofdrol die nu dus in handen is van Farrell. De moderne versie van Coppola moet op 7 september debuteren in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair