Algemeen

Orlando Bloom terug als Will Turner op nieuwe foto 'Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales'

Het vijfde deel in de franchise bereikt op 24 mei a.s. de Nederlandse bioscopen.

door Zilko Tarici om 08:00 in Algemeen
In de nieuwe Super Bowl-spot van Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales zagen we een hoop nieuwe beelden van de vijfde film in de franchise, waaronder een eerste blik op Orlando Blooms personage Will Turner. Hieronder kun je dit moment in fotovorm bekijken.

Zoals je misschien nog wel weet, werd Will aan het einde van Pirates of the Caribbean: At World's End de nieuwe kapitein van The Flying Dutchman en werd hij vervloekt om tot het einde der tijden de doden naar de andere zijde te transporteren. Onderdeel van de vloek is het feit dat hij slechts een dag per elke tien jaar aan land mag terugkeren. Will nam echter door de vloek van Davey Jones te verbreken ook weer een menselijke vorm aan, wat op de onderstaande foto juist weer niet helemaal aan de orde lijkt te zijn.

Johnny Depp keert in Dead Men Tell No Tales terug als de iconische antiheld Jack Sparrow. In de film zien we hoe de aan lager wal geraakte Captain Jack in de problemen komt wanneer de angstaanjagende Captain Salazar (Javier Bardem) ontsnapt uit de Devil's Triangle om elke piraat op de zeven zeeën, en vooral Jack, uit te roeien. Jacks enige hoop op overleving komt in de vorm van de legendarische drietand van Poseidon. Hij krijgt daarbij hulp van Carina Smyth (Kaya Scodelario) en Henry (Brenton Thwaites).

Andere rollen in Pirates 5 zijn weggelegd voor Kevin R. McNally, Golshifteh Farahani, David Wenham, Stephen Graham en Geoffrey Rush als Captain Hector Barbossa. De film werd geregisseerd door de Noorse filmmakers Espen Sandberg en Joachim Ronning. De film draait vanaf 24 mei 2017 in de Nederlandse bioscopen.
10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Ik ben benieuwd wat Will's rol zal in de film. Het zal vast wel iets te maken hebben met Captain Salazar, omdat dat een geest is ofzo. Aan het eind van de film zou het zomaar kunnen dat Salazar de rol van Will Turner overneemt om dode zielen te vervoeren.

Frietgezicht

Avatar

Bloom zal alles aanpakken dus niet gek dat hij terug is. Toch een carriere die na LoTR en Pirates en wat andere films daarna flink achteruit gegaan is.

Darthmar

Avatar

Huh? Hij was toch weer terug als mens omdat de vloek was verbroken omdat zijn geliefde hem stond op te wachten na 10 jaar?! Dat hebben de makers zelf verklaard.

Brein8998

Avatar

@Darthmar
Nee hij mag 1 keer in de 10 jaar aan land gaan. De vloek kan niet verbroken worden tenzij iemand zijn hart stabbed

23VDV23

Avatar

@Frietgezicht: is inderdaad na de laatste Pirates zo ongeveer naar de achtergrond verdwenen. Heb me wel eens afgevraagd waarom. De Hobbit films waren behoorlijk wisselvallig en hij is met wat vreemde capriolen die hij daarin moest uithalen ook wel een mikpunt van spot geworden, maar verder vulde hij zijn rol daarin voor mij gewoon naar behoren in. Het was leuk om Legolas weer even terug te zien. Maar ja, verder beschikt hij niet echt over hele bijzondere acteerkwaliteiten en moest het vooral van z'n looks hebben. Zou dat het zijn?

Gigan72

Avatar

Wees eerlijk Bloom is ook geen beste acteur.

ridjieddo

Avatar

Geen beste acteur en ook in de omgang is ie volgens mij een saaie donder.

Master Of Films

Avatar

Wat mij opviel aan die superbowl trailer, heel even een Sparrow. In de vorige trailer zag je hem helemaal niet eens. En dan nu is er een Bloom op de foto. Duidelijk dat de focus van de marketing niet is gericht op Depp. Maar goed we hebben nog wat maandjes te gaan voor deel 5.

jochemwijma

Avatar

Ik hoop nog steeds dat Keira Knightley terugkomt, maar ik ben bang dat het zo mooi niet zal worden.

Gregbelgie

Avatar

hij doet me denken aan liam neeson hij lijkt er hard op deze foto lol

NieuwsFilm