Orlando Bloom terug als Will Turner op nieuwe foto 'Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales'

Orlando Bloom terug als Will Turner op nieuwe foto 'Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales'

Het vijfde deel in de franchise bereikt op 24 mei a.s. de Nederlandse bioscopen.

In de nieuwe Super Bowl-spot van Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales zagen we een hoop nieuwe beelden van de vijfde film in de franchise, waaronder een eerste blik op Orlando Blooms personage Will Turner. Hieronder kun je dit moment in fotovorm bekijken.

Zoals je misschien nog wel weet, werd Will aan het einde van Pirates of the Caribbean: At World's End de nieuwe kapitein van The Flying Dutchman en werd hij vervloekt om tot het einde der tijden de doden naar de andere zijde te transporteren. Onderdeel van de vloek is het feit dat hij slechts een dag per elke tien jaar aan land mag terugkeren. Will nam echter door de vloek van Davey Jones te verbreken ook weer een menselijke vorm aan, wat op de onderstaande foto juist weer niet helemaal aan de orde lijkt te zijn.

Johnny Depp keert in Dead Men Tell No Tales terug als de iconische antiheld Jack Sparrow. In de film zien we hoe de aan lager wal geraakte Captain Jack in de problemen komt wanneer de angstaanjagende Captain Salazar (Javier Bardem) ontsnapt uit de Devil's Triangle om elke piraat op de zeven zeeën, en vooral Jack, uit te roeien. Jacks enige hoop op overleving komt in de vorm van de legendarische drietand van Poseidon. Hij krijgt daarbij hulp van Carina Smyth (Kaya Scodelario) en Henry (Brenton Thwaites).

Andere rollen in Pirates 5 zijn weggelegd voor Kevin R. McNally, Golshifteh Farahani, David Wenham, Stephen Graham en Geoffrey Rush als Captain Hector Barbossa. De film werd geregisseerd door de Noorse filmmakers Espen Sandberg en Joachim Ronning. De film draait vanaf 24 mei 2017 in de Nederlandse bioscopen.


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair