Brute actie en geweld in nieuwste trailer 'Savage Dog'

Brute actie en geweld in nieuwste trailer 'Savage Dog'

Scott Adkins vecht zich een weg uit een gevangeniskamp in Vietnam.

Zie hieronder de nieuwste trailer voor Savage Dog, vol geweervuur, explosies en vliegende trappen.

Scott Adkins (Close RangeDoctor Strange, Ninja speelt de hoofdrol in Savage Dog, de nieuwste film van actiefilmregisseur Jesse V. Johnson.



Ster Scott Adkins zegt over de actie in de film: ''De gevechten in deze film zijn realistischer dan in de meeste van mijn andere films. We doen niet zoveel aan lange takes of flitsende technieken, we proberen meer bruut en vuig te zijn omdat dit bij het verhaal en mijn personage past. Een blanke die in de jaren vijftig martial arts beoefent is niet per se logisch, maar hij woont in Indochina dus we zeggen dat hij ervaring heeft opgedaan met vechters in Thailand.''

Adkins speelt Martin. Martin Tilman is een Ierse voormalige bokser in het Vietnam van begin jaren vijftig, toen het land nog officieel Indochina heette en een Franse kolonie was. Tilman heeft een reputatie opgebouwd als vechter in toernooien waar rijke criminelen op gokken, in het werkkamp Den-Dhin-Chan dat enkelen van hen runnen. Wanneer Tilmans straf erop zit wil hij naar huis maar hij is veel te winstgevend voor de kampbewaarders om hem zomaar te laten gaan.

Jesse V. Johnson regisseerde eerder actiefilms als The Package en Green Street Hooligans 2. Hij begon zijn carrière als stuntman en later stuntcoördinator in films als Total Recall, Planet of the Apes, Terminator 3: Rise of the Machines, War of the Worlds en Thor.

NieuwsFilm

meest populair