Eerste officiële trailer 'The Lego Ninjago Movie'!

Na Lego Batman ook een Lego Ninja's op het witte doek!

Deze week kun je kijken naar Batmans eigen LEGO-avontuur. De DC-superheld debuteerde in 2014 al in The LEGO Movie en nu is hij te zien in The Lego Batman Movie. Later dit jaar verschijnt er nog een titel in het LEGO filmuniversum: The LEGO Ninjago Movie. Hieronder de eerste trailer!

In de steentjesfilm van regisseur Charlie Bean (TRON: Uprising) zijn zes jonge ninja's 's nachts actieve krijgers die hun vaardigheden en geweldige voertuigen gebruiken om monsters en slechteriken te bestrijden. Overdag zijn het echter doodgewone tieners die vechten met hun grootste vijand: de middelbare school.

Maar er ligt een enorme uitdaging op de loer. Ze zes krijgen de taak om Ninjago City te beschermen. De vier-armige supervillain Lord Garmadon, tevens vader van een van de ninja's, wil de stad overnemen. Gelukkig krijgen de ninja's hulp van hun mentor Master Wu, ook de broer van Lord Garmadon.


In The Lego Ninjago Movie zijn stemmen te horen van acteurs als Dave Franco, Justin Theroux, Fred Armisen, Abbi Jacobson, Olivia Munn, Kumail Nanjiani, Michael Peña, Zach Woods en Jackie Chan. In Nederland verschijnt de derde LEGO-film op 27 september in de bioscoop. Hieronder ook de Nederlands gesproken versie:



NieuwsFilm

meest populair