Mysterieuze poster & teaser trailer voor Joel Edgerton-thriller 'It Comes at Night'

Mysterieuze poster & teaser trailer voor Joel Edgerton-thriller 'It Comes at Night'

Een onnatuurlijk gevaar terroriseert de wereld.

Distributeur A24 (The Witch, Green Room) heeft via hun Youtube-kanaal de teaser trailer van It Comes at Night vrijgegeven. Het is de tweede speelfilm van regisseur Trey Edward Schultz, eveneens de schrijver van het script. Hoofdrollen in de mysterieuze horrorfilm worden vertolkt door Joel Edgerton, Riley Keough, Christopher Abbott en Carmen Ejogo.

Een man leeft samen met zijn gezin in een afgezonderd huis terwijl de wereld door een onnatuurlijk kwaad geteisterd wordt. De huishoudelijke orde die hij met zijn vrouw en zoon opgericht heeft, wordt tot het uiterste op de proef gesteld wanneer een wanhopige, jonge familie arriveert - op zoek naar een schuilplaats. Ondanks de beste bedoelingen van beide families, begint paranoia en wantrouwen in het huis te heersen terwijl de gruwelen van buiten steeds naderbij komen. Iets monsterlijks ontwaakt in de vader, die erachter komt dat als hij zijn familie wil beschermen, zijn ziel mogelijk op het spel staat.



Zie hieronder ook een poster van de film, die een paar dagen eerder uitkwam. Schults' eerste film was Krisha. Vanaf 25 augustus draait It Comes at Night in de Amerikaanse bioscopen.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair