The Joker zou in 'The Batman' voorkomen

The Joker zou in 'The Batman' voorkomen

En naar het schijnt wordt het hele project opnieuw onder handen genomen.

Sinds Ben Affleck vertrok als regisseur van The Batman, komen er druppelsgewijs nieuwtjes naar buiten rond de film die hij voor ogen had. Nu is er niet alleen nieuws rond het nieuwe creatieve team achter de film, ook weten we iets van de personages die in de film voor zouden moeten komen.

Eerst echter het creatieve team. Naar verluidt gaan er grote veranderingen plaatsvinden achter de schermen. Zodra er een nieuwe regisseur gevonden is, zou volgens Forbes een compleet nieuw team aangesteld worden. "Het project zal substantiële veranderingen ondergaan en misschien/waarschijnlijk compleet herschreven worden. Warner Bros. spreekt al met enkele filmmakers om de regie over te nemen - waaronder een van mijn favoriete kandidaten voor een Batman-film, Matt Reeves, die naar het schijnt de voornaamste kandidaat is - en het schijnt dat het project in essentie een compleet nieuwe start krijgt, zodra er een nieuw creatief team samengesteld is."

In datzelfde artikel wordt uitgelegd hoe het ervoor staat met de film. Daarbij werden ook details genoemd over de schurken die in de film voor zouden komen. Batman zou het niet alleen opnemen tegen Joe Manganiello's Deathstroke, maar ook tegen anderen. Deathstroke was wel de voornaamste slechterik, maar "er zouden ook een aantal andere slechteriken te zien zijn, waaronder de Joker." Welke andere schurken is niet duidelijk, maar Will Smiths Deadshot zou wel een goede kandidaat zijn, daar die regelmatig genoemd wordt.

Aangezien Affleck een kleinere rol gaat krijgen in het project, is het de vraag welke ideeën precies blijven hangen. Een nieuwe regisseur zal het zijn eigen film willen maken, dus de kans is groot dat bepaalde plannen geschrapt gaan worden. Volgens Forbes wordt nog altijd gemikt op een release in 2019 en dat jaar lijkt nog altijd realistisch.



NieuwsFilm

meest populair