George Clooney wordt vader

George Clooney wordt vader

Amal Clooney is in verwachting van een tweeling.

Eerder deze week liet superster Beyoncé al weten dat ze in verwachting is van een tweeling en nu is het de beurt aan een van Hollywoods bekendste koppels, namelijk George en Amal Clooney. Het paar zal, net als Beyoncé en haar partner Jay-Z, in 2017 de trotse ouders van een tweeling worden.

De geruchten dat Amal in verwachting zou zijn, deden al langer de ronde, maar die zijn nu dus officieel bevestigd. Het nieuws dat de 55-jarige George en de 39-jarige Amal een jongen én een meisje verwachten, werd laatst tijdens een talkshow naar buiten gebracht.

Iemand die hier al een tijdje van af wist is en die nu hierop gereageerd heeft, is Matt Damon (samen te zien met Clooney in bijvoorbeeld Ocean's Eleven en The Monuments Men). Damon is een goede vriend van Clooney: ''Ik was een paar weken geleden met George aan het werk, toen hij me aan de kant trok om me dit te vertellen. Ik was zo blij voor hen dat ik er bijna van moest huilen. Ik vroeg hoever is ze? Acht weken, zei hij. Ben jij dan helemaal gek geworden? vroeg ik. Heb je nog nooit van de 12-weken grens gehoord? Nee, dat had hij dus niet. Ik zei hou er dan in 's hemelsnaam je mond over! Vertel dit aan niemand! Vier weken later zei hij me dat alles goed was. Ik vind het in ieder geval super voor hen, George is een gelukkige man want Amal is geweldig, hij heeft echt de jackpot gewonnen. Ze worden vast fantastische ouders''.

Damon heeft zelf al vier kinderen, maar voor George en Amal worden het de eerste twee.



NieuwsFilm

meest populair