Charlie Hunnam in eerste clip 'The Lost City of Z'

De veelbelovende avonturenfilm werd geregisseerd door James Gray.

Amazon Studios zal James Gray's The Lost City of Z, gelimiteerd uitbrengen in de Verenigde Staten op 14 april, na een succesvol debuut tijdens het New York Film Festival van afgelopen jaar. Over een Nederlandse releasedatum is echter nog niks bekend. Vandaag heeft Amazon de eerste officiële clip vrijgegeven van de avonturenfilm. Deze beelden kun je hieronder bekijken.

De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Charlie Hunnam, Robert Pattinson, Sienna Miller, Tom Holland, Ian McDiarmid en Franco Nero.

Hunnam speelt in de film de hoofdrol van kolonel Percival Harrison Fawcett, een voormalig onderscheiden Britse soldaat die aan het begin van de 20e eeuw op avontuur ging. Fawcett en zijn zoon verdwenen in 1925 tijdens een expeditie om de verloren 'City of Z' te zoeken in de jungles van de Amazone.

In de volgende zeventig jaar probeerden meerdere avonturiers om Fawcetts pad te volgen, waaronder een aantal Braziliaanse avonturiers in 1996. Pattinson speelt de rol van Henry Costin, een verveelde Britse korporaal die Fawcett probeert te vinden. Miller speelt de rol van Fawcetts vrouw.



NieuwsFilm

meest populair