Nieuwe aanwijzingen over plot 'Jurassic World 2'

Nieuwe aanwijzingen over plot 'Jurassic World 2'

Wordt Isla Nublar ditmaal helemaal vernietigd?

Ondanks dat regisseur J.A. Bayona op het punt staat te beginnen met de opnames van Jurassic World 2, is er nog vrijwel niets bekend over het plot. Van regisseur Colin Trevorrow, die na Jurassic World het verhaal van de twee geplande vervolgen uitstippelde, weten we dat dierenmishandeling centraal staat. Nu zijn er dankzij wat domeinnamen mooie hints naar het uitgangspunt van de film.

Jurassic Outpost meldt dat NBCUniversal drie domeinnamen heeft gekocht. Het gaat om de domeinen: AllCreaturesHaveRights.com (en .org) en IslaNublarRescueMission.com. De eerste daarvan hint vrij duidelijk naar de aanwezigheid van een activistengroep die vindt dat dinosaurussen ook rechten horen te hebben. De tweede naam refereert aan het eiland Isla Nublar, dat als thuis voor het pretpark dient.

Het zou kunnen dat de titels verwijzen naar het verhaal van de film. Gespeculeerd wordt dat, na de ramp op Isla Nublar in Jurassic World, het vervolg draait om de vernietiging van het park en de dino's die erop wonen. Tegelijk schijnt in deze vervolgfilm een concurrerend bedrijf de genetische informatie van de dinosaurussen in handen te hebben en er heel anders mee om willen gaan dan Masrani Corp.

Meer details over het plot leren we vermoedelijk een dezer maanden. De opnames staan op het punt met Chris Pratt en Bryce Dallas Howard te beginnen. De film moet op 7 juni 2018 in première gaan.



NieuwsFilm

meest populair