Celebrity

Scarlett Johansson vindt monogamie onnatuurlijk na tweede scheiding

En ze spreekt uit over de controverse rondom 'Ghost in the Shell.'

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 10:51 in Celebrity
In de maart/april-uitvoering van Playboy, waar voor het eerst sinds een lange tijd weer naakt in te zien is, zal een interview met Scarlett Johansson te vinden zijn. Daarin vertelt de actrice over wat het huwelijk voor haar betekent en wat ze vindt van alle ophef over Ghost in the Shell.

Twee keer is ze een echtverbintenis aangegaan, beide keren zijn mislukt. Pas geleden kwam het nieuws uit dat de 32-jarige Amerikaanse van haar tweede echtgenoot gaat scheiden, Fransman Romain Dauriac. Samen hebben ze een dochter sinds 2014, genaamd Rose Dorothy. Hoewel het interview afgelegd is voor het scheidingsnieuws, komen haar uitspraken over het huwelijk verrassend over.

"Je moet een pad kiezen. Ik vind het idee van een huwelijk zeer romantisch. Het is een beeldschoon idee en de uitvoering kan ook prachtig zijn. Ik vind het alleen niet natuurlijk om monogaam te zijn. Misschien dat ik daarvoor aan de spies geregen word, maar ik zie het als werk. Het is veel werk. En het feit dat het zoveel werk is voor sommige mensen - voor iedereen - bewijst dat het niet iets natuurlijks is. Het is iets waar ik veel respect voor heb en aan meedeed, maar ik vind dat het absoluut in strijd is met sommige instincten."

Van 2008 t/m 2011 was ze met Deadpool-acteur Ryan Reynolds getrouwd. Volgens Johansson verandert een huwelijk veel. "Het betrekt heel veel mensen die niets met jouw relatie te maken hebben, want het gaat om een juridische, bindende overeenkomst. En daar hangt gewicht aan. Getrouwd zijn is niet hetzelfde als niet getrouwd zijn, en iedereen die jou vertelt dat het wel hetzelfde is, liegt. Het verandert alles. Ik heb vrienden die tien jaar samen waren en toen besloten om te gaan trouwen. Op hun huwelijksdag of na de trouwerij vroeg ik hen of er iets veranderd was. En dat was altijd zo. Werkelijk. Het is een schitterende verantwoordelijkheid, maar het is een verantwoordelijkheid."

Volgende maand kunnen liefhebbers van de actrice haar in de verfilming van manga Ghost in the Shell zien. Toen Johansson gecast was ontstond er ophef, omdat men liever een Aziatische dame in de rol zag. Hier wilde ze ook wat over kwijt: "De discussies over diversiteit in Hollywood is een belangrijke, en één die we zouden moeten hebben. Ik zag het karakter altijd aan als een universele, in de zin dat ze geen identiteit heeft. Het hart van het verhaal gaat dan ook over de zoektocht naar één."

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Akke Moeka Hara

Avatar

Denk dat monogamie wel kan, maar Scarlett is een groot lust object.
Lekkere vormen, maar verder denk ik een saai mens zowel in als buiten de slaapkamer.
En een gezicht van mehhh ik hoef je vandaag even niet te zien.

Decepticon

Avatar

Geil ding dat ze is, ze wil geen verantwoording, ze wil gewoon neuken, klaar. En daar is helemaal niks mis mee!

chefry1983

Avatar

Nou Frietgezicht, hier is je kans !!

ridjieddo

Avatar

Grappig dat een vrouw dit een keer vertelt. Normaal gesproken zeggen en/of denken veel mannen zo: iedereen wilt het liefst een betekenisvolle monogame relatie met veel liefde, maar we checken altijd nog naar p0rn, kijken niet weg wanneer een lekker wijf met een kort rokje en lange benen langsloopt (met de gedachte: die zou ik wel doen als er geen consequenties aan gebonden zijn) en zouden graag 'chicks on the side' hebben. Slim opgelost door de moslims x'D

Frietgezicht

Avatar

Haha idd chefry maar ik ben bang dat ze kieskeurig is.

Maar goed,dit zijn natuurlijk mooie woorden maar uiteindelijk draait het om de behoefte om een ander te willen neuken.
Als met dit verhaal thuis komt bij je vrouwtje(getrouwd of niet) heb je een probleem.
Ik vind het voor mannen een missie om trouw te blijven maar voor een vrouw hoort het normaal te zijn.

Frietgezicht

Avatar

Akke heeft gelijk,heerlijk lichaam maar ik zie overal waar ik kijk mooiere koppies want haar gezicht is niet bijzonder.
Net als ik vond dat Emma Stone meer tegen lelijkheid dan knapheid aanleunt maar kwam er recent achter dat eigenlijk velen zo denken.

Master Of Films

Avatar

Een jutte zak over haar kop zal geen probleem om haar alsnog een fijne beurt te geven.

Frietgezicht

Avatar

Dan doe ik dr ook eentje over mijn kop voor als de hare scheurt.

horizon

Avatar

Zak over haar kop?

Oh oh Cherso niveau op filmtotaal?

Master Of Films

Avatar

Zekere voor het onzekere. Good thinking Friet.

Frietgezicht

Avatar

Ja idd Horizon. Bij het Avatar artikel die boven deze staat ook al zo'n laag niveau.

Ed Crane

Avatar

Hou op allemaal! Scarlett Johansson is a saint! A goddess!

chefry1983

Avatar

Ik wil best wel een keertje een beschuitje eten met Scarlett (ook al ben ik getrouwd). Een beschuitje eten kan geen kwaad toch?

Maar ik moet er niet aan denken om samen met mijn vrouw een open relatie te hebben. Waarom trouw je dan met 1 persoon als je toch verlangd naar anderen?

Sunspot

Avatar

Tja, sommige koppels kunnen het, maar het komt niet vanzelf.

Maar denk inderdaad ook dat het niet natuurlijk is

Ed Crane

Avatar

Monogamie is niet natuurlijk.

Maar wel cultuurlijk.

nieuwslaatste nieuws