Algemeen

Jake Sully's Na'vi leeft al 8 jaar op Pandora in 'Avatar 2'

En wat voor een film wordt het?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 11:15 in Algemeen
Een groot deel van de cast van James Camerons Avatar uit 2009 krijgt het komende jaren druk. Zo ook hoofdrolspeler Sam Worthington die in de kaskraker te zien is als de held Jake Sully. De acteur sprak onlangs met We Got This Covered over het verhaal en de uitdagingen.

Worthington gaf over Avatar 2 onder meer aan dat Sully en zijn familie nieuwe delen van Pandora gaat ontdekken en dat zijn personage al 8 jaar een Na'vi op Pandora is.

"De films worden gelijktijdig opgenomen. Ik denk dat het plan is om tussendoor wat tijd vrijaf te nemen. Maar dit is altijd wat onduidelijk totdat ze starten. We staan nog steeds in de startblokken om in de zomer te beginnen. James had tijd nodig om het script te perfectioneren. Als hij zegt dat we moeten komen, dan ga ik. Hij is de man. Ik heb alle scripts gelezen en ze zijn geweldig. We zien Jake 8 jaar later en hij heeft nu een nieuwe familie.

Een film als deze heb je nog nooit gezien. De wereld is groter dan de eerste, maar eigenlijk gaat de film over familie. Jake bekijkt alles nog steeds als een kind die de wereld voor het eerst ziet. Maar hij leeft er al een tijdje. Dus wat is het voor een wereld die hij nu voor het eerst ziet? De film zal dit belichten vanuit de dynamiek van een familie."


Vooralsnog lijkt Avatar 2 gepland voor 21 december 2018. De andere vervolgen moeten in 2020, 2022 en 2023 verschijnen.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Sam Worthington "Ik heb alle scripts gelezen en ze zijn geweldig"
Mijn God. En ik maar denken dat clichés alleen maar in films bestonden. :P

Lijkt mij handig om geen drinking game te doen. Stel je voor. Iedere keer dat iemand vanuit Hollywood beweert dat het script oh zo geweldig is vanuit zijn/haar eigen film project, dan kan ik alle Gall & Gall's van het hele land wel aflopen om de hele voorraad leeg te drinken.

Akke Moeka Hara

Avatar

Hopelijk geven ze Jake wat flakka drugs of flocka of hoe die zooi ook heet, en hij flipt net als Jack in the Shinning en op een killing spree achter zijn nieuwe familie aangaat.

JamesBond

Avatar

Ik zal toch niet ontkennen dat ik best wel uitkijk naar deze films! :-)

Steve-O

Avatar

Lijkt me stug dat Avatar 2 eind 2018 daadwerkelijk uitgebracht gaat worden. Zeker aangezien ze pas deze zomer gaan filmen... Denk niet dat ze gaan concurreren met Star Wars IX een jaar daarna, dus zal wel 2020 worden pff

Frietgezicht

Avatar

Is de flamoes van Zoe ook blauw?

MovieWanker

Avatar

Hele Avatar kan me gestolen worden, word er nog warm nog koud van. De 1e was op z`n best aardig maar niet meer dan dat en meer gericht op 3D dan inhoudelijk.

Ed Crane

Avatar

Frietgezicht "Is de flamoes van Zoe ook blauw?"


Van Zoe niet, van Neytiri wel (er is onlangs een tape uitgelekt).

Master Of Films

Avatar

Een blauwe flamoes moet mij meer denken aan blauwe schimmelkaas.

Solid

Avatar

Dit wordt fucking awesome!

untouchigf

Avatar

Ik kijk er naar uit. Avatar 1 was een beleving

nieuwslaatste nieuws

meest populair