Algemeen

'Kong: Skull Island' heeft "gave" after credits scène

En lees hier een erg uitgebreide synopsis.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 17:25 in Algemeen
Nog maar een paar weken en dan komt Kong: Skull Island uit in de bioscoop. Aangezien de film een nieuw universum op moet zetten, kon het bijna niet anders, of er zou een scène na de aftiteling te zien zijn. Kevin Chavez, hoofdredacteur van Splash Report zag de film al en stelde op Twitter dat het blijven zitten voor de scène meer dan de moeite waard is.

Wat de scène precies zal laten zien is natuurlijk niet bekend. Maar de kans is groot dat Kong: Skull Island een teaser bevat voor de geplande Godzilla vs Kong-film, die over een paar jaar in de bioscopen zal draaien. Een andere mogelijkheid is dat Warner Bros. ervoor kiest een direct vervolg te maken en dit aan te kondigen middels de scène na de aftiteling.

Dan is er nog een synopsis, die we niet eerder geplaatst hadden en behoorlijk wat informatie over het verhaal geeft. "Het jaar is 1973. Het schijnt dat er ergens op de wereld een wonderlijk eiland ligt, nog niet aangetast door de mens. Een land, omhuld in mysteries, waar mythes bestaan. Als de geheime organisatie Monarch het eiland weet te identificeren als het oorsprongspunt van mysterieuze nieuwe supersoorten, lanceren ze een expeditie om de geheimen te ontdekken.

Wat ze aantreffen op Skull Island, gaat ieders voorstellingsvermogen te boven. Het is een exotisch paradijs, vol wonderen en terreur, waar flora en fauna samen een Eden van buitenaardse junglewezens scheppen. Waar de ene groep vecht om te overleven, verklaart de ander oorlog tegen Kong. Al snel ontdekken ze dat de machtige primaat centraal staat in een strijd om heerschappij om het eiland, waarbij hij het opneemt tegen angstaanjagende roofdieren die zijn soort uitgeroeid hebben. Gedreven door wraak, wordt Kong de furie van de natuur en strijd hij om zijn rechtvaardige plek op de troon van het machtigste beest op het eiland te veroveren."


Afgezien van deze synopsis, hebben we ook nog een epische TV-spot. Die laat Kong onder meer vechten tegen een gigantisch Octopus-achtig monster. Vanaf 9 maart in de bioscoop.12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Ik denk ook dat we Godzilla en Kong in 1 shot zullen zien. En dan afwachten op de sequel...

Decepticon

Avatar

Ja, een post-credit scène is eigenlijk ook wel vereist en gewenst, als je een cinematic universewel opbouwen

Het kan ook nog teaser zijn voor Godzilla 2. We zullen zien, ik ben benieuwd.

Gigan72

Avatar

Steven Seagal!!!!

Master Of Films

Avatar

Wat lees ik. Een gave after credits scene met Thanos, Godzilla, een Jaeger! en een Steven Seagal!!!!

Akke Moeka Hara

Avatar

Hier gaan de lichten altijd al aan als de film klaar is, en halfverwege de aftiteling nokken ze de film er gewoon uit.
#aftercreditsmatter

Frietgezicht

Avatar

King Kong en Godzilla in 1 shot is juist iets om je op te verheugen en naar toe te werken in de film zelf en niet iets voor een after credit scene.

Chrischzz

Avatar

After credits scene met Thanos, Godzilla, een Jaeger! Steven Seagal!!!! En Optimus Prime!!!

Ed Crane

Avatar

Chrischzz 16.02.2017 11:31
After credits scene met Thanos, Godzilla, een Jaeger! Steven Seagal!!!! Optimus Prime!!! en de Power Rangers!!

nieuwslaatste nieuws

meest populair