Nu al een teaser trailer 'Iron Sky 3: The Ark'

Nu al een teaser trailer 'Iron Sky 3: The Ark'

Terwijl Iron Sky 2: The Coming Race nog moet verschijnen.

In 2012 verscheen de toch redelijk bizarre sci-fi komediefilm Iron Sky. In de film hebben de nazi's al sinds de Tweede Wereldoorlog een geheime basis op de maan en besluiten ze terug te keren naar aarde om daar de macht te grijpen. Sinds Iron Sky wordt er gewerkt aan de opvolger Iron Sky 2: The Coming Race. Opvallend genoeg is er nu al een officiele teaser trailer voor het derde deel.

Iron Sky 3: The Ark vertelt het verhaal van twee Chinese universiteit drop-outs die na het ontvangen van een mysterieus bericht vanaf de maan. Ze belanden in een strijd met de moeder van alle complottheorieën, de geheime organisatie Illuminati.


Regisseur Timo Vuorensola heeft zij idee klaarblijkelijk goed weten te verkopen, aangezien er nu ook een Chinese partij aan boord is. De opnames voor de The Art staan gepland voor herfst van 2017, in China. Er is dit keer een forser budget: $25 miljoen.

Iron Sky 2: The Coming Race moet nog dit jaar verschijnen. Hieronder de eerdere trailer voor die film. Met Hitler op een T-Rex! Wel ja!!



NieuwsFilm

meest populair