Algemeen

Nu al een teaser trailer 'Iron Sky 3: The Ark'

Terwijl Iron Sky 2: The Coming Race nog moet verschijnen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 08:53 in Algemeen
In 2012 verscheen de toch redelijk bizarre sci-fi komediefilm Iron Sky. In de film hebben de nazi's al sinds de Tweede Wereldoorlog een geheime basis op de maan en besluiten ze terug te keren naar aarde om daar de macht te grijpen. Sinds Iron Sky wordt er gewerkt aan de opvolger Iron Sky 2: The Coming Race. Opvallend genoeg is er nu al een officiele teaser trailer voor het derde deel.

Iron Sky 3: The Ark vertelt het verhaal van twee Chinese universiteit drop-outs die na het ontvangen van een mysterieus bericht vanaf de maan. Ze belanden in een strijd met de moeder van alle complottheorie├źn, de geheime organisatie Illuminati.


Regisseur Timo Vuorensola heeft zij idee klaarblijkelijk goed weten te verkopen, aangezien er nu ook een Chinese partij aan boord is. De opnames voor de The Art staan gepland voor herfst van 2017, in China. Er is dit keer een forser budget: $25 miljoen.

Iron Sky 2: The Coming Race moet nog dit jaar verschijnen. Hieronder de eerdere trailer voor die film. Met Hitler op een T-Rex! Wel ja!!3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Ik heb nog steeds Iron Sky Director's Cut niet gezien :( Die wou ik dus net voor Iron Sky 2 gaan kijken. Nu komt er ook een deel 3. Verandering van plannen. Ik maak wel een Iron Sky trilogie weekend van ergens in 2018 :)

Gigan72

Avatar

Iron Sky was een leuke film deel 2 ga ik zeker een x kijken en deel 3 ook dan

LoneRanger

Avatar

Weer een bullshit deel 3....

nieuwslaatste nieuws

meest populair