Eerste blik op 'Star Wars: The Last Jedi'!

Eerste blik op 'Star Wars: The Last Jedi'!

Bekijk een beeld van Rey, Poe en Finn.

Vandaag hebben Disney en Lucasfilm de eerste blik op Star Wars: The Last Jedi vrijgegeven. Het gaat om een banner voor Star Wars Force Friday II, een wereldwijd fanevenement waarbij de bedrijven nieuwe producten geïnspireerd op de film vrijgeven. Voor de lancering daarvan werd een proefverpakking van een product vrijgegeven en bovenop die verpakking troffen we het eerste beeld van de helden aan.

Hieronder zie je van links naar rechts Poe Dameron (Oscar Isaac), Rey (Daisy Ridley) en Finn (John Boyega). In het midden houdt Rey verder een lichtzwaard vast, mogelijk eentje dat ze zelf gemaakt heeft.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Het eerste Force Friday evenement vond in 2015 plaats en werd georganiseerd rond The Force Awakens. Tijdens een 18 uur durend evenement werden in 15 verschillend steden, verspreid over 2 landen, producten onthuld rond de film. Het was een megasucces, en trok miljoenen views op sociale media. Geen wonder dus dat Disney en Lucasfilm besloten tot de organisatie van een tweede evenement.

Deze tweede Force Friday vindt plaats op 1 september. Tot die tijd zal merchandise rond de film geheim gehouden worden. Het is nu vooral nog wachten op de eerste trailer of video van Rian Johnsons The Last Jedi. Vermoedelijk zal de onthulling daarvan plaatsvinden tijdens de volgende Star Wars Celebration, die voor april gepland staat.

Eerder vandaag was er verder nog een zeer interessant gerucht rond het verhaal van The Last Jedi. Daarvoor verwijzen we je door naar het artikel waarin we de mogelijke verhaallijn rond Finn onthullen. De film zelf staat gepland voor release op 14 december.



NieuwsFilm

meest populair