Algemeen

Eerste blik op 'Star Wars: The Last Jedi'!

Bekijk een beeld van Rey, Poe en Finn.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 16:18 in Algemeen
Vandaag hebben Disney en Lucasfilm de eerste blik op Star Wars: The Last Jedi vrijgegeven. Het gaat om een banner voor Star Wars Force Friday II, een wereldwijd fanevenement waarbij de bedrijven nieuwe producten geïnspireerd op de film vrijgeven. Voor de lancering daarvan werd een proefverpakking van een product vrijgegeven en bovenop die verpakking troffen we het eerste beeld van de helden aan.

Hieronder zie je van links naar rechts Poe Dameron (Oscar Isaac), Rey (Daisy Ridley) en Finn (John Boyega). In het midden houdt Rey verder een lichtzwaard vast, mogelijk eentje dat ze zelf gemaakt heeft.
Het eerste Force Friday evenement vond in 2015 plaats en werd georganiseerd rond The Force Awakens. Tijdens een 18 uur durend evenement werden in 15 verschillend steden, verspreid over 2 landen, producten onthuld rond de film. Het was een megasucces, en trok miljoenen views op sociale media. Geen wonder dus dat Disney en Lucasfilm besloten tot de organisatie van een tweede evenement.

Deze tweede Force Friday vindt plaats op 1 september. Tot die tijd zal merchandise rond de film geheim gehouden worden. Het is nu vooral nog wachten op de eerste trailer of video van Rian Johnsons The Last Jedi. Vermoedelijk zal de onthulling daarvan plaatsvinden tijdens de volgende Star Wars Celebration, die voor april gepland staat.

Eerder vandaag was er verder nog een zeer interessant gerucht rond het verhaal van The Last Jedi. Daarvoor verwijzen we je door naar het artikel waarin we de mogelijke verhaallijn rond Finn onthullen. De film zelf staat gepland voor release op 14 december.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ridjieddo

Avatar

"In het midden houdt Rey verder een lichtzwaard vast, mogelijk eentje dat ze zelf gemaakt heeft."
OK...

dakai-world

Avatar

Wooow Rey draagt haar haren los! Dat betekent dus dat ze losbanding wordt! Ze gaat helemaal los en aan het einde van The Last Jedi keert zij zich tegen Meester Luke. Kijk maar hoe evil ze kijkt. Dit zijn zulke grote spoilers, zonde van Disney! #sarcasme

Beau

Avatar

"In het midden houdt Rey verder een lichtzwaard vast, mogelijk eentje dat ze zelf gemaakt heeft."

Op het eerste zicht lijkt dit toch wel op Luke's lichtzwaard

Lord Bono

Avatar

@Beau:
Anakin's lightsaber ;)

Akke Moeka Hara

Avatar

Ik zie Finn al in zo een jasje, hij gaat natuurlijk de Falcon besturen en samen met Chewbacca optrekken.
BLEGGGGHHHHH :)

Frietgezicht

Avatar

Lijkt die helm ook zelf gemaakt?

Ed Crane

Avatar

Ah Rey heeft'r haar los. Anakin had ook elke film een ander kapsel. Ik voorspel dat Rey in Episode IX een hanekam heeft.

Gigan72

Avatar

Ed ik hoop meer op kaal.

Ed Crane

Avatar

Nee, dat heeft Ripley, die ook elke film een ander kapsel heeft, al in haar derde Alien-film. Verder dan een hanekam (of eventueel een flinke undercut) mag't dus niet gaan.

Tom

Avatar

Yes over +/- 2 maanden ga ik naar Star Wars Celebration in Orlando. Heb er zo veel zin in :-)

Master Of Films

Avatar

Hanekam? Please, dat is zo Jedi onwaardig. Traditie getrouw zal ze net zoals haar voorgangers, grijs haar en een grijze baardje moeten gaan krijgen.

23VDV23

Avatar

Dit is toch inderdaad 'gewoon' het Skywalker lichtzwaard?

Gigan72

Avatar

Ze moeten haar een Don King kapsel geven

nieuwslaatste nieuws

meest populair