Algemeen

Jared Leto maakt regiedebuut met thriller '77'

Gebaseerd p[ een script van gerenommeerd auteur James Ellroy.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 11:28 in Algemeen
Jared Leto (Suicide Squad, Requiem for a Dream) zal zijn regiedebuut maken met misdaad-thriller 77, een film die al jaren wordt ontwikkeld en gebaseerd is op een script van gerenommeerd auteur James Ellroy.

Paradox en Wolf Films ontwikkelen het project, waar al ruim 20 jaar aan wordt gesleuteld. Ellroy werd indertijd ingehuurd door Paramount Pictures om het script te schrijven. David Matthews (Narcos) heeft het script sindsdien enigszins opgepoetst.

77 speelt zich af in het Los Angeles van 1974. In de film volgen we twee politieagenten die samen moeten werken om de ontvoerde erfgename Patty Hearst op te sporen, terwijl ze ondertussen ook de brute moord op een collega-agent moeten zien te vinden. Ze raken al snel verzeild in een wereld vol corruptie en misdaad en betrokken bij een gevaarlijke samenzwering. Dick Wolf en Tony Ganz zullen de film produceren. Het is nog onbekend of Leto ook een rol zal spelen in de film.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Wat heeft zijn Joker karakter hiermee te maken...juist..

nieuwslaatste nieuws