James Cromwell gecast in 'Jurassic World 2'

Er zijn geen details over zijn rol.

Er zijn weer castleden aan Jurassic World 2 toegevoegd. Naast Chris Pratt en Bryce Dallas Howard, zijn er al een reeks andere mensen aangetrokken voor de film van regisseur J.A. Bayona. Denk maar aan acteurs en actrices als Daniella Pineda, Justice Smith, Rafe Spall en Toby Jones.

The Hollywood Reporter meldt nu dat ook James Cromwell voor de film getekend heeft. Details over het personage van Cromwell zijn niet bekend, maar gezien het feit dat de acteur al dik vijftig jaar meedraait in de filmindustrie, kan het bijna niet anders, of hij krijgt een significante rol.

De productie van Jurassic World 2 is afgelopen dinsdag van start gegaan. Waar het verhaal om draait is niet bekend, die "details worden zorgvuldig geheim gehouden". Wel kan een reeks gekochte domeinnamen hinten naar het verhaal van de film. Die zou er wellicht om draaien dat het eiland waar de dinosaurussen zich op bevinden, mogelijk uitgeroeid worden.

De afgelopen tijd waren er in elk geval wat berichten die stelden dat de film politieker wordt dan voorgaande films in de franchise. De release staat gepland voor juni 2018.



NieuwsFilm

meest populair