Gestrande soldaat Armie Hammer staat in trailer 'Mine' op een landmijn

Gestrande soldaat Armie Hammer staat in trailer 'Mine' op een landmijn

Het regiedebuut van Italianen Fabio Guaglione en Fabio Resinaro.

Langer dan twee dagen op een landmijn staan in de woestijn klinkt verre van aangenaam, maar het overkomt nochtans Armie Hammer in de trailer van Mine. Deze heeft diens weg gevonden naar het internet en is hieronder terug te vinden. Aan het roer staan filmmakers Fabio Guaglione en Fabio Resinaro, twee Italianen. Mine is hun regiedebuut, welke ze ook geschreven hebben.

Mike is een soldaat in het Midden-Oosten. Hij moet een moordaanslag uitvoeren, maar wanneer deze mislukt slaat hij met zijn collega op de vlucht in de woestijn en raakt gestrand wanneer ze op een tweetal mijnen belanden. Mike's vakbroeder vliegt al snel de lucht in, zelf verroert hij zich geen vin. Volledig blootgesteld tracht hij de gevaren van de woestijn en zijn vermoeide geest te bestrijden.



Hammer wordt bijgestaan door actrice Annabelle Wallis (The Mummy). Guaglione en Resinaro schreven en maakten voorheen enkele korte films. Mine kwam eind 2016 al uit in Italiaanse bioscopen. In de VS moet dat begin april gebeuren, zij het gelimiteerd. Vermoedelijk komt de film in Nederland via VOD uit.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair