Eerste trailer Terrence Malicks 'Song to Song'

Eerste trailer Terrence Malicks 'Song to Song'

Muziek en liefde in Malicks nieuwste.

De eerste trailer voor Song to Song van befaamd cineast Terrence Malick (The New World, The Tree of Life) is online uitgebracht. Malicks liefdesdrama is zowel een ode aan de Amerikaanse muziekwereld als een waarschuwing voor de verstrikkende gevolgen die het betreden van deze wereld kan hebben. Met een verhaal geplaatst tegen de achtergrond van de 'music scene' in Austin, Texas bevat de film niet alleen muziek en optredens van uiteenlopende muzikale namen, maar ook een fabuleuze cast van topacteurs.

Song to Song volgt twee koppels in een steeds gecompliceerder verhouding vol obsessie en verraad. De nog onervaren en zeer verliefde songwriters Faye (Rooney Mara) en BV (Ryan Gosling) komen in aanraking met muziekmagnaat Cook (Michael Fassbender), die aast op hun talent. Ook zijn schijnbare vriendin, een onopvallende serveerster (Natalie Portman), laat zich gelden in dit web van intrige. Tegen welke prijs laten BV en Faye zich door Cook verleiden? Of weten zij de verlokking van deze duivelse muziekbons te weerstaan?

Ook in de bijrollen herkennen we het nodige talent, waaronder Haley Bennett, Christian Bale, Boyd Holbrook, Val Kilmer, Benicio Del Toro en Cate Blanchett. Daarnaast geven muzieklegendes als Iggy Pop, Florence and the Machine, de Red Hot Chili Peppers, Lykke Li en Patti Smith blijk van hun aanwezigheid.

Song to Song draait vanaf 4 mei in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair