Nieuwe blik op Kurt Russells personage Ego in ´Guardians of the Galaxy Vol. 2´

Nieuwe blik op Kurt Russells personage Ego in ´Guardians of the Galaxy Vol. 2´

Een actiefiguur onthult het uiterlijk van het tot dusver geheimgehouden personage.

Een personage uit Guardians of the Galaxy Vol. 2 of dat tot nog toe niet is onthuld, is Kurt Russells Ego the Living Planet. Een promotiefoto van een actiefigurenlijn geeft nu echter het uiterlijk van Ego weg. Het stuk speelgoed werd gisteren onthuld tijdens de jaarlijkse Toy Fair in New York.

Entertainment Earth bemachtigde de onderstaande foto, waarop we het actiefiguur van Ego zien naast zijn verloren zoon Peter Quill (Chris Pratt). In het grootste deel van de sequel neemt Ego een menselijke vorm aan, hoewel er ook wordt gehint dat we hem in enkele scenes ook in planeetvorm zullen zien. Sommige stukken uit de trailer zouden wel eens OP of IN Ego kunnen afspelen.

In Vol. 2 keren alle oorspronkelijke Guardians terug: Pratt als Star-Lord, Zoe Saldana als Gamora, Dave Bautista als Drax, Vin DIesel als Groot en Bradley Cooper als Rocket Raccoon. Daarnaast zien we ook Michael Rooker als Yondu, Karen Gillan als Nebula en Sean Gunn als Kraglin. Nieuwe castleden zijn Tommy Flanagan, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki en Chris Sullivan. James Gunn neemt opnieuw het script en de regie voor zijn rekening.

Guardians of the Galaxy Vol. 2 wordt geproduceerd door Kevin Feige, Louis D'Esposito, Victoria Alonso, Jonathan Schwartz, Nik Korda en Stan Lee. De film draait vanaf 27 april 2017 in de Nederlandse bioscopen.


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair