David Thewlis' rol in 'Wonder Woman' onthuld?

David Thewlis' rol in 'Wonder Woman' onthuld?

De Britse acteur is tot nog toe niet zichtbaar geweest in de trailers van de superheldenfilm.

LET OP: ARTIKEL BEVAT MOGELIJKE SPOILERS

Ondanks dat we al meerdere trailers voorgeschoteld hebben gekregen, zijn er bepaalde elementen van Patty Jenkins' Wonder Woman die nog steeds een mysterie zijn.

Het grootste voorbeeld hiervan is Ares, de voornaamste schurk in de film. Het is tot nog toe onbekend geweest wie de rol van de Griekse god van de oorlog precies zal spelen, zelfs nu de film zich in de postproductiefase bevindt.

In de trailers zien we wel Danny Huston als een nazi-officier, waardoor veel fans concludeerden dat hij Ares zou zijn. Fansite Batman News spreekt dit nu echter tegen. Volgens mensen die een recente test-screening hebben bijgewoond zal niemand minder dan David Thewlis (professor Lupin uit de Harry Potter-films) de rol op zich nemen.

Het is al langer bekend dat Thewlis een rol speelt in de film, maar zijn exacte personage is nooit aangekondigd. Het is nog onbekend of hij wellicht verbonden is aan Hustons personage. Volgens de bronnen van Batman News wordt Ares gerealiseerd door een combinatie van CGI en praktische effecten. Dit verklaart dan ook zijn afwezigheid in de trailers.

Thewlis is in Wonder Woman te zien/horen naast o.a. Gal Gadot als Diana/Wonder Woman, Chris Pine als Steve Trevor, Robin Wright als General Antiope en Connie Nielsen als Queen Hippolyta.

Wonder Woman draait vanaf 1 juni 2017 in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair