Drie posters 'Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales'

Drie posters 'Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales'

Jack Sparrow is terug!

Er zijn drie posters vrijgegeven voor Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. Op de posters zien we de hoofdrolspelers van de film: Johnny Depp, Javier Bardem, Geoffrey Rush, Brenton Thwaites en Kaya Scodelario. Opvallende afwezige is toch wel Orlando Bloom, die ook terugkeert in deze vijfde film in de franchise.

De beelden die je hieronder ziet zijn vrijgegeven door Trends International en zijn posters die binnenkort in de verkoop gaan. Wat de filmposters betreft, verwachten we ook snel materiaal, evenals wat nieuwe clips en trailers. De release van Dead Men Tell No Tales staat namelijk al gepland voor 24 mei en wat promotie betreft gaat het tot dusverre wat langzaam.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Centraal in de door Joachim Roenning en Espen Sandberg geregisseerde film staat de zoektocht naar de drietand van oceaangod Poseidon. Niet alleen Jack Sparrow (Depp), maar ook dienst aartsvijand Salazar (Bardem) is daarnaar op zoek. Salazar met het snode plan om alle piraten uit te roeien en dan vooral Sparrow en laatstgenoemde wil de drietand om zijn leven te redden...



NieuwsFilm

meest populair