Keanu Reeves heeft al idee voor 'John Wick 3'

Keanu Reeves heeft al idee voor 'John Wick 3'

Hij beschrijft alvast een spectaculair begin van de derde 'John Wick'. Waarschuwing: milde spoilers voor 'John Wick: Chapter 2'.

John Wick: Chapter 2 is pas net anderhalve week uit, maar Keanu Reeves heeft al een idee voor hoe de derde John Wick-film moet beginnen. Toen hij te gast was bij de Empire podcast, samen met regisseur Chad Stahelski, kwam hij met het volgende idee op de proppen:

''Ik denk dat de opening van de film zou moeten zijn dat Wick gewoon probeert te ontsnappen uit New York. Letterlijk dat hij van het eiland probeert af te komen. Misschien vraagt hij de Bowery King (Laurence Fishburne's personage in John Wick: Chapter 2) om hulp. Of misschien komt John Leguizamo me helpen, of zegt hij alleen: ''John, ik kan het niet, je bent excommunicado!'' Misschien verschijnt de High Table wel, en dan begint de High Table opeens met schieten. En dan ontstaat er misschien iets tussen de High Table en Continental? Misschien is de John wel het startpunt voor deze confrontatie, en misschien breekt er dan een oorlog uit? Zou dat niet geweldig zijn?!''

John Wick: Chapter 2-regisseur Chad Stahelski wilde nog niets hiervan bevestigen of echt in detail treden. Wel zei hij dat hij graag de absurde filmwereld van de huurmoordenaars nog 25% zou willen uitbreiden, en als ze nog meer films zouden mogen maken, nog eens met 50% uitdiepen.

John Wick: Chapter 2 draait nu in de bioscoop en is zowel bij het publiek als critici een hit.

NieuwsFilm

meest populair