Officiële proloogfilm 'Last Supper' voor 'Alien: Covenant'!

Een introductie van 5 minuten op de crew van de Covenant.

20th Century Fox heeft een foto onthuld van de complete cast van Alien: Covenant. En het beeld geeft gelijk een definitieve bevestiging: James Franco zit in de film, als het personage Captain Branson. Later vandaag verschijnt er ook een nieuwe trailer, dan wel sneak peek van het Promtheus-vervolg.

UPDATE: Er blijkt geen nieuwe trailer te zijn, maar een proloogfilm van 5 minuten, waarin de cast wordt geintroduceerd. De video is geregisseerd door Luke Scott (Morgan), de zoon van Ridley Scott. De titel: Last Supper.


In de film van Ridley Scott keren we terug naar de wereld van de Xenomorphs. In Covenant reist de bemanning van het schip Covenant af naar een afgelegen planeet aan de andere kant van de Melkweg. Ze denken te landen op een paradijs, maar de planeet blijkt juist een duistere gevaarlijke wereld te zijn. Als ze iets onwerkelijks ontdekken, lijkt hun vlucht van de planeet een onmogelijke missie.

De voornaamste cast bestaat uit de namen Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir, Carmen Ejogo, Amy Seimetz, Jussie Smollett, Callie Hernandez, Nathaniel Dean, Alexander England en Benjamin Rigby. Het script komt uit de pen van Jack Paglen (Transcendence) en Michael Green (Green Lantern) en in mei verschijnt Covenant op het witte doek.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair