'Guardians of the Galaxy'-regisseur James Gunn wilde R-rated 'Hitman'-film maken

'Guardians of the Galaxy'-regisseur James Gunn wilde R-rated 'Hitman'-film maken

De producenten van de film zagen echter niks in Gunns visie.

De Hitman-games, en met name de recente reboot, worden geroemd om het feit dat ze stealth-technieken belangrijker achten rondvliegende kogels en buitensporige actiescenes.

De twee verfilmingen die tot nu toe zijn gemaakt konden zich hier echter totaal niet aan meten en richtten zich meer op de achtergrond van Agent 47, wapengeweld, vrouwen in nood en waardeloze dialogen.

Het lijkt dan ook erg onwaarschijnlijk dat we in de nabije toekomst een film over de huurmoordenaar voorgeschoteld zullen krijgen. Nog niet zo heel lang geleden probeerde Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn ook een film van het spel te maken. Vandaag werd hij hiernaar gevraagd en Gunn antwoordde als volgt:

"Ik probeerde een aantal jaar geleden een Hitman-film te maken. De producenten gingen indertijd niet akkoord met een R-rated versie, dus ze zagen af van het idee."

Opzienbarend genoeg bleken de twee Hitman-films die we tot nu toe hebben gezien uiteindelijk wel R-rated. Beide films maakten uiteindelijk winst door de wereldwijde opbrengsten, maar werden kritisch volledig de grond ingeboord.

Denken jullie dat Gunn een betere Hitman-film zou hebben gemaakt dan de twee versies waar we nu mee zijn opgescheept?



NieuwsFilm

meest populair