Covenant-crew arriveert in het vermeende paradijs op nieuwe foto 'Alien: Covenant'

Covenant-crew arriveert in het vermeende paradijs op nieuwe foto 'Alien: Covenant'

En wat zegt Fassbender over de Covenant-crew.

Na de vermakelijke proloog van gisteren is er nu ook een nieuwe foto verschenen uit Alien: Covenant. 20th Century Fox gaf het beeld aan Empire. De still van de film van Ridley Scott laat zien hoe de bemanning van het schip Covenant het door hen verwachte paradijs betreedt. Ondertussen weten we allemaal dat ze (nagenoeg) allemaal ten onder zullen gaan aan wat ze daar zullen aantreffen.

In het magazine wordt onthuld dat de planeet die ze bezoeken op onderstaande foto helemaal niet de planeet is waarnaar de bemanning naar op weg is. Ze landen op de planeet aangezien ze een signaal van nood ontvangen.

Bekijk de afbeelding
Een quote van Michael Fassbender in Empire: "Wat mooi aan dit verhaal is, is dat de personages zo anders zijn. Ze zijn niet slechts vulling van een ruimteschip, er is over de personages nagedacht. Het grijpt terug op die echt coole personages uit de originele Alien-film, waarin echt mooie relaties zijn buiten de alien om."

Naast Fassbender zijn ook Katherine Waterston, James Franco, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir, Carmen Ejogo, Amy Seimetz, Jussie Smollett, Callie Hernandez, Nathaniel Dean, Alexander England en Benjamin Rigby in Alien: Covenant te zien. Vanaf 18 mei in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair