Rangers & Zords op banners en in trailer 'Power Rangers'

Rangers & Zords op banners en in trailer 'Power Rangers'

Elizabeth Banks ziet er verder behoorlijk kwaadaardig uit.

Lang waren de Zords geen onderdeel van de marketingcampagne voor de Power Rangers-reboot, maar daar is de laatste paar weken verandering in gekomen. Nu komen ze volop voor in trailers en op posters en zo ook vandaag. Er zijn niet alleen vijf personageposters vrijgegeven, waarop de Rangers met hun Zords te zien zijn, ook heeft men een nieuwe internationale trailer vrijgegeven. Hieronder kan je eerst die trailer bekijken.



De vijf Rangers worden in deze film gespeeld door Dacre Montgomery (Red Ranger/Jason Scott), Naomi Scott (Pink Ranger/Kimberly Hart), RJ Cyler (Blue Ranger/Billy Cranston), Becky G (Yellow Ranger/Trini) en Ludi Lin (Black Ranger/Zack). Zij spelen in eerste instantie doodgewone tieners, die op een nacht hun ware lotsbestemming ontdekken. Onder leiding van Zordon (Bryan Cranston) en robot Alpha 5 (Bill Hader) moeten ze Power Rangers worden en het opnemen tegen de kwaadaardige Rita Repulsa (Elizabeth Banks).

Deze reboot is gebaseerd op de series uit de jaren negentig, toen de franchise gelanceerd werd. Dean Isrealite regisseerde Power Rangers, dat vanaf 23 maart te zien is.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair