Kristen Stewart gaat misschien 'Underwater' met 20th Century Fox

Kristen Stewart gaat misschien 'Underwater' met 20th Century Fox

De avontuurlijke actiethriller is in handen van William Eubank (The Signal).

Een maand voordat de opnames moeten beginnen heeft 20th Century Fox eindelijk een hoofdrolspeelster gevonden voor hun nieuwe film Underwater, welke geregisseerd wordt door William Eubank. De actrice in kwestie is Kristen Stewart. Ze voert volgens The Hollywood Reporter gesprekken met de filmstudio om de belangrijkste rol op zich te nemen.

Underwater wordt een actiethriller op de bodem van de zee, respectievelijk geschreven en nagekeken door Brian Duffield en Adam Cozad. Sommigen beschrijven het scenario ook wel als Armageddon onder water. We volgen namelijk een groep van zes wetenschappers wier onderzoeksgebouw getroffen wordt door een aardbeving. Ze bevinden zich nu op de oceaanbodem en moeten drie kilometer afleggen om in veiligheid te komen.

Als ze de rol accepteert, belichaamt Stewart een uitgebluste, maar hardnekkig crewlid. Zoals boven vermeldt willen de makers in maart beginnen met filmen. Dat doen ze in New Orleans. Chernin Entertainment produceert Underwater, waar nog geen releasedatum van is. Kirsten Stewart was pas geleden te zien in Personal Shopper. De laatste film van Eubank stamt uit 2014, de mysterieuze sciencefictionfilm The Signal.



NieuwsFilm

meest populair