Hoe staat het met 'Fantastic Four 2' en 'Gambit'?

Hoe staat het met 'Fantastic Four 2' en 'Gambit'?

Simon Kinberg geeft tekst en uitleg.

X-Men producent en schrijver Simon Kinberg heeft weer eens een rondje gedaan langs verschillende film-websites. Hij gaf onder meer updates over Fantastic Four 2 en Gambit.

Vervolg Fantastic Four


In 2015 flopte de duistere superheldenfilm Fantastic Four van regisseur Josh Trank keihard. Ondanks dat Fox een getalenteerde cast bij elkaar wist te krijgen, lijkt het bij één deel te blijven. Kinberg is ondertussen ook niet meer zo hoopvol als hij eerder was. Tegenover Collider zei hij:

"Ik heb geen idee. Ik denk dat de waarheid is dat we geen andere Fantastic Four-film maken totdat deze écht klaar is om te maken. Een van de geleerde lessen van die film is dat we zeker willen weten dat de film 100% goed is, aangezien we niet nog een andere kans krijgen bij de fans."

Gambit

De X-Men spin-off Gambit met Channing Tatum stond al eens gepland voor 2016 en werd vervolgens verplaatst naar 2017. Nu lijkt het erop dat de film ook dit jaar niet in productie zal gaan. Kinberg tegenover LRM:

"Channing is enorm betrokken en wil het personage graag goed naar het witte doek brengen, zoals Ryan deed met Deadpool en Hugh het aanpakte met Logan. Er wordt simpel gezegd gezocht naar een filmmaker en iemand die het op een juiste manier aan Channing kan overdragen. Channing is gedurende het proces enorm kritisch, en we hopen dat de film - gezien zijn agenda - dit jaar in de stijgers staat om waarschijnlijk volgend jaar opgenomen te worden."

NieuwsFilm

meest populair