Twee critici noemen LEGO Batman homoseksuele propaganda

Twee critici noemen LEGO Batman homoseksuele propaganda

Het zou volgens hen fout kunnen aflopen met de kinderen die deze film zien...

Wel vaker zijn er vreemde negatieve commentaren geweest op tal van films; zo zei iemand over de Titanic dat het een ongeloofwaardige film is aangezien een schip van zo'n grootte nooit zou kunnen zinken, een ander was teleurgesteld dat er geen wolven te zien waren in The Wolf of Wall Street en weer iemand anders zei juist dat er teveel monsters in Monsters, Inc. waren. Nu is The LEGO Batman Movie aan de beurt...

De animatiefilm doet het tot nu toe uitstekend, zowel op scorend vlak als qua opbrengsten. Toch is een tweetal extreem conservatieve critici tegen de film aangezien de film erg gevaarlijk zou zijn voor kleine kinderen; de film zou namelijk vol zitten met homoseksuele propaganda. Dit verscheen op de katholieke anti-abortus en anti-LGBTQ websites Voice of the Family en PJ Media.

De twee critici, Michael Hamilton en John Henry Western, zeggen dat ouders niet met hun kinderen naar de nieuwe LEGO-film moeten gaan, aangezien de jongsten onder ons zouden kunnen worden beïnvloed door de verborgen boodschappen en tekens over homoseksualiteit.

Hamilton en Western zijn van mening dat de film het idee geeft dat het normaal is voor homokoppels om kinderen te adopteren, aangezien Robin intrekt bij Bruce Wayne, maar niet weet dat hij ook Batman is en hen dus ziet als twee verschillende mensen en hen dan ook beschouwt als zijn twee vaders.

Hamilton en Western vinden tevens dat Batman's grootste vijand, The Joker, juist erg vriendelijk is en de 'bromance' tussen de twee wel wat erg romantisch overkomt. Ook zijn veel grappen volgens de twee critici fout en zouden deze dus een verkeerde indruk kunnen wekken bij kinderen. Het tweetal eindigt met het bericht dat ouders dus niet met hun kinderen naar de film zouden moeten gaan, tenzij ze willen dat hun kind op latere leeftijd 'de fout' in gaat...



NieuwsFilm

meest populair