Indrukwekkende laatste trailer 'Kong: Skull Island'

Indrukwekkende laatste trailer 'Kong: Skull Island'

Volgende week is Kong terug.

UPDATE 18:24: Daar is de trailer! Ditmaal gaat de trailer niet van start op Skull Island, maar juist op de 'gewone' wereld. Een niet ontdekt eiland, waar je dood kan gaan aan de regen, insecten met ziektes en nog andere dingen waar je aan dood kan zijn. Zo omschrijft Tom Hiddlestons personage het avontuur dat hem te wachten staat en daar wil hij flink voor betaald krijgen. Dat krijgt 'ie vermoedelijk ook gewoon, want er staan wel hele grote gevaren te wachten op Skull Island, waaronder een heel boze aap. Centraal staat, gezien die woorden van Tom Hiddleston, in deze trailer dan ook vooral alle wezens die het op mensen voorzien hebben. Mensen en Kong... Let dan uiteindelijk vooral op het laatste deel van de trailer, dat wel heel inventief is (en doet denken aan Pacific Rim).



Later vandaag krijgen we enigszins onverwacht nog een laatste trailer voor Kong: Skull Island voorgeschoteld. Daarvoor is nu alvast een korte, actievolle teaser vrijgegeven. We zien King Kong het opnemen tegen meerdere Skull Crawlers. En Kong ziet er daarbij behoorlijk kwaad uit. Niet gek ook, want de Skull Crawlers schijnen ervoor verantwoordelijk te zijn dat Kong de laatste van zijn soort is... Later vandaag op een nog onbekend tijdstip komt de trailer uit, zodra die er is, updaten we dit bericht.


Kong: Skull Island vertelt het verhaal van een divers team van wetenschappers, soldaten en avonturiers. Zij worden er in de jaren zeventig op uit gestuurd, om een mysterieus nieuw eiland te verkennen, dat zowel gevaarlijk als bloedmooi blijkt. Afgesneden van alles wat ze kennen, betreedt het team het domein van de machtige Kong, waarmee er een strijd tussen mens en natuur losbarst.

Rollen in deze film van regisseur Jordan Vogt-Roberts, waarin Kong een indrukwekkende 26 meter hoog is, zijn er voor onder meer Tom Hiddleston, Brie Larson, Samuel L. Jackson, John Goodman en John C. Reilly. De film gaat volgende week al in première en draait dus vanaf 9 maart in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair