Gekke poster 'Spider-Man: Homecoming'

Gekke poster 'Spider-Man: Homecoming'

Dit zijn we doorgaans niet gewend van Marvel.

Alweer even geleden zagen we de teaser trailer voor Sony Pictures en Marvel Studios' Spider-Man: Homecoming, het zestiende deel in het Marvel Cinematic Universe en de tweede film met Tom Hollands Spider-Man. Een volledige trailer zal nog wel even op zich laten wachten, maar hieronder hebben we al wel een eerste officiële poster.

Het is echter geen standaard affiche. Het is de eerste Chinese filmposter en dan ook nog compleet afwijkend van wat we doorgaans gewend zijn van Marvel Studios. Het is een soort comic-fragment waarop Peter Parker zijn bus naar school tracht te halen. Uit zijn rugtas zwaait zijn Spider-Man pak.

Bekijk de afbeelding
In de film van Cop Car-kopman Jon Watts neemt Parker het - samen met Tony Stark / Iron Man (Robert Downey Jr.) - op tegen onder meer Vulture, een rol van Michael Keaton. Andere namen in de superheldenfilm zijn Jon Favreau (Happy Hogan), Bokeem Woodbine (Shocker), Marisa Tomei (Aunt May), Logan Marshall-Green (Phineas Mason / Tinkerer), Tony Revolori (Flash Thompson) en Zendaya (Michelle).

De vierde film in Phase III van het MCU verschijnt op 6 juli in de Nederlandse (3D/IMAX) bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair