Josh Hartnett wordt voor de tweede keer vader

Josh Hartnett wordt voor de tweede keer vader

Vriendinlief Tamsin Egerton is met een zwangerschapsbuik op foto vastgelegd.

Lucky Number Slevin-acteur Josh Hartnett kan zich gaan voorbereiden op een tweede bezoek van de ooievaar. Hij (38 jaar) en zijn vriendin Tamsin Egerton (28 jaar) woonden afgelopen zondag een 2017 Oscars-afterparty van Vanity Fair bij en werden gefotografeerd. Daarop zien we dat Egerton opnieuw in verwachting is.

De actrice/model beviel in november 2015 van hun eerste kind, een dochtertje. Omdat ze veel om hun privacy geven hielden ze het geslacht en de naam een hele lange tijd geheim. Hartnett vertelde zelf in een interview dat het om een meisje ging toen hij over het vaderschap sprak.

"Wat kan ik zeggen? Het verandert alles. Voor de allereerste keer leef je echt je leven, want alles is nu belangrijker geworden, nietwaar? Het vaderschap zet alles in een volledig nieuw perspectief. Je ego smelt weg wanneer je een kind krijgt. Je hart verlaat je lichaam en krijgt toestemming om eventjes bij iemand anders te zijn. Het is allemaal doodeng, maar ook prachtig. Ik ben er helemaal weg van. Ik wou zelfs dat ik er eerder mee begonnen was. Maar ik ben blij dat Tamsin de persoon is waarmee ik mijn dochter opvoed."

De Amerikaan en Engelse speelden geliefden in de film The Lovers, waarvan de opnames tussen 2010 en 2011 plaatsvonden. Een jaar later doken de geruchten op dat ze een stel waren. Pas in 2013 onthulden ze dat zelf.

NieuwsFilm

meest populair