Gloednieuwe trailer laatste (?) 'Pirates'-film

Gloednieuwe trailer laatste (?) 'Pirates'-film

Hint de trailer nou naar het einde van Jack Sparrow?

UPDATE 15:32: De nieuwe trailer van Dead Men Tell No Tales is er. Die laat ons veel zien van het oorsprongsverhaal van schurk Salazar en waarom hij zo boos is op Jack. De twee hebben in het verleden met elkaar te maken gehad, waarbij Jack ogenschijnlijk verantwoordelijk is voor de dood van Salazar. Nu zijn er ook meteen veel meer beelden van Sparrow en krijgen we weer een typische Pirates-vibe. Daar komen dan overigens ook nog de boodschap bij dat "het laatste avontuur" begint. Zou dit dan het einde van de franchise zijn? Of enkel het einde voor Jack Sparrow? Oordeel zelf en bekijk hier de trailer!



Walt Disney Pictures heeft niet alleen nieuwe concept art, maar ook een poster vrijgegeven voor avonturenfilm Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. De concept art onthult geesthaaien, waar Jack Sparrow (Johnny Depp) mogelijk mee te maken krijgt. De monsters zijn overigens ook te zien op de poster, waar verder nog een hoop andere personages op figureren.

Hieronder eerst de concept art.

Bekijk de afbeelding
Daarnaast is er de poster voor de film, waar we onderin dus de geesthaaien ook zien. Ook zijn er twee figureren zeer prominent te zien: Jack Sparrow en zijn tegenstander, Salazar (Javier Bardem). Maar ook zien we de personages Carina Smyth (Kaya Scodelario) en Henry (Brenton Thwaites) en op de achtergrond nog Captain Hector Barbossa (Geoffrey Rush) en zijn trouwe aapje Jack.

Bekijk de afbeelding
Dead Men Tell No Tales is geregisseerd door de Noorse filmmakers Espen Sandberg en Joachim Rønning. Jack bevindt zich ditmaal in een hoogst ongelukkige situatie en wordt opgejaagd door geestzeelui, aangevoerd door de kwaadaardige en op wraak beluste Salazar. Hij wil elke piraat op zee vermoorden en dan vooral Jack Sparrow. Diens enige hoop om te overleven ligt in de drietand van Poseidon, maar om die te vinden moet hij samenwerken met astronoom Carina en de jonge zeeman Henry.

Later vandaag, of morgenochtend, is er een nieuwe trailer voor de film. Zodra die er is updaten we dit bericht. Deze vijfde Pirates-film draait vanaf 24 mei in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair