Peter Dinklage en zijn vrouw verwachten een kindje

Dinklages vrouw Erica Schmidt verscheen met een dikke buik op de rode loper!

De populaire Game of Thrones-acteur Peter Dinklage (X-Men: Days of Future Past, Pixels) en diens vrouw Erica Schmidt verwachten hun tweede kindje! De 47-jarige acteur met dwerggroei en zijn zes jaar jongere vrouw kregen eerder dochtertje "Zelig".

Erica Schmidt verscheen met een overduidelijke zwangerschapsbuik op de rode loper tijdens de première van haar toneelstuk All The Fine Boys in New York. Schmidt verzorgde het script van dit theaterstuk en regisseerde het. De aanwezige castleden van het spel, waaronder Abigail Breslin en Isabelle Fuhrman, legden hun hand op de buik van Schmidt. Een bron dichtbij Dinklage en Schmidt bevestigt het nieuws aan People.

Woordvoerders van het stel willen niet reageren op het gelukkige zwangerschapsnieuws. Dinklage en zijn vrouw Schmidt staan er sowieso om bekend weinig los te laten aan de media over hun privéleven. Dinklage zei daar in 2014 nog het volgende over tegenover Entertainment Weekly: "Ik hou van mijn privacy. Ik denk hoe minder je weet van een acteur, hoe serieuzer je iemand behandelt als vakman." Wel wordt de Emmy Award-winnaar regelmatig als trotste papa in het openbaar gespot als hij samen met zijn vijf jaar oude dochtertje op pad is.

Dinklage en Schmidt zullen dus ergens dit jaar weer de ouders worden van een nieuw geboren kindje. Momenteel is Dinklage waarschijnlijk bezig met de opnames van The Avengers: Infinity War (te verschijnen in 2018), dus hij heeft een drukke tijd voor de boeg! Altijd spannend, zo'n kleintje op komst!



NieuwsFilm

meest populair