Algemeen

Regisseur over 'Wonder Woman'-slechterik Doctor Poison

En een nieuwe foto van Gal Gadots Wonder Woman.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 15:05 in Algemeen
Er is nog weinig bekend over de slechterik(en) in de aanstaande DC-film Wonder Woman. Een van de belangrijkste baddies in de film van regisseur Patty Jenkins is Doctor Maru a.k.a. Doctor Poison, een van de oudste tegenstanders van Gal Gadots Wonder Woman. In gesprek met Comingsoon.net onthulde Jenkins enkele details over het personage van Elena Anaya. Let op mogelijke milde spoilers.

"Ze is een interessant personage. We zoomen niet in op haar achtergrond, aangezien we deze al kennen. Ze is een vrouw die veel tegenslagen in haar leven heeft gehad en nu vindt ze het heerlijk om dit andere mensen te brengen, zo van 'Oh, nu zie je wat ik weet,'" aldus Jenkins die overigens ook liet blijken dat ze al ideeën heeft voor toekomstige Wonder Woman-films. "Ik vind dat geweldig aan haar. Ze is een personage dat is gericht op het ontwikkelen van allerlei giftige wapens en werktuigen."

In Wonder Woman werkt Doctor Maru, het personage dat al in 1942 debuteerde in de comics van DC, samen met Danny Hustons General Erich Ludendorff, een geweldadige Duitse generaal die alle vredesgespreken wil uitstellen. Maru gebruikt haar talenten om gassen en giffen te maken om daarmee Genereal Ludendorff te helpen. Het giftige gas dat Maru voor Ludendorff ontwikkelt, moet vervolgens in Europa verspreid worden en dit zal miljoenen levens gaan eisen. Dit laatste zal ook het plot van de film zijn. Als Steve Trevor (Chris Pine) met de formule van het gas op Themyscira crasht, maakt het iets los bij de inwoners van dit vrouwelijke eiland.

Ook nog Ares!

Overigens is er nog een grote villain in Wonder Woman aanwezig: Ares, de zoon van Zeus. Ares is een God die de mensheid tegen elkaar opzet en om Ares in bedwang te houden schept Zeus de Amazons, een ras van vrouwelijke krijgers die de wapens krijgen om Ares onder controle te houden. Uiteindelijk vlucht Ares en krijgen de Amazons hun thuiswereld Themyscira, weg van de mensheid en een plek om voor te bereiden op de terugkeer van Ares. Het is nog onduidelijk welke acteur Ares speelt. De naam David Thewlis (The Conjuring 2) wordt genoemd en naar verwachting bestaat het personage uit visuele effecten.

Hieronder ook nog een nieuwe foto van Gadots Wonder Woman, volgens Jenkins de beste kandidaat voor de rol. Wonder Woman staat gepland voor 1 juni.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chazillionair28

Avatar

thnx voor de spoiler verdomme. Dr. poison was al duidelijk maar van die andere had ik geen idee. thnx !

Master Of Films

Avatar

Ik heb nog een spoiler voor je. In de film van James Cameron Titanic zinkt de Titanic. Graag gedaan. :D

Sunspot

Avatar

Ik weet nu pas van Dr. Poison, Ares wist ik allang.

maar ik zou dit geen spoiler willen noemen.

Frietgezicht

Avatar

Wist niet welke badguys er meededen.
Beide ken ik niet uit comics ofzo maar moet zeggen dat ik uberhaubt nooit een Wonder Woman comic gelezen heb.
Alleen zo'n 18+ waar als je groep 7 ventje bij weg geilt en Wonder Woman continu iedereen in dr druipgrotje toelaat.
Die had ik ook van de Smurfen en Kuifje.

Maar ja,zie t wel. Doctor Poison klinkt wat suf. Beetje het Mister Evil idee.

dlippold

Avatar

Deze film gaat gigantisch floppen.... Hoop het niet voor ze natuurlijk maar ik denk het wel.

nieuwslaatste nieuws

meest populair