Regisseur over 'Wonder Woman'-slechterik Doctor Poison

En een nieuwe foto van Gal Gadots Wonder Woman.

Er is nog weinig bekend over de slechterik(en) in de aanstaande DC-film Wonder Woman. Een van de belangrijkste baddies in de film van regisseur Patty Jenkins is Doctor Maru a.k.a. Doctor Poison, een van de oudste tegenstanders van Gal Gadots Wonder Woman. In gesprek met Comingsoon.net onthulde Jenkins enkele details over het personage van Elena Anaya. Let op mogelijke milde spoilers.

"Ze is een interessant personage. We zoomen niet in op haar achtergrond, aangezien we deze al kennen. Ze is een vrouw die veel tegenslagen in haar leven heeft gehad en nu vindt ze het heerlijk om dit andere mensen te brengen, zo van 'Oh, nu zie je wat ik weet,'" aldus Jenkins die overigens ook liet blijken dat ze al ideeën heeft voor toekomstige Wonder Woman-films. "Ik vind dat geweldig aan haar. Ze is een personage dat is gericht op het ontwikkelen van allerlei giftige wapens en werktuigen."

In Wonder Woman werkt Doctor Maru, het personage dat al in 1942 debuteerde in de comics van DC, samen met Danny Hustons General Erich Ludendorff, een geweldadige Duitse generaal die alle vredesgespreken wil uitstellen. Maru gebruikt haar talenten om gassen en giffen te maken om daarmee Genereal Ludendorff te helpen. Het giftige gas dat Maru voor Ludendorff ontwikkelt, moet vervolgens in Europa verspreid worden en dit zal miljoenen levens gaan eisen. Dit laatste zal ook het plot van de film zijn. Als Steve Trevor (Chris Pine) met de formule van het gas op Themyscira crasht, maakt het iets los bij de inwoners van dit vrouwelijke eiland.

Ook nog Ares!


Overigens is er nog een grote villain in Wonder Woman aanwezig: Ares, de zoon van Zeus. Ares is een God die de mensheid tegen elkaar opzet en om Ares in bedwang te houden schept Zeus de Amazons, een ras van vrouwelijke krijgers die de wapens krijgen om Ares onder controle te houden. Uiteindelijk vlucht Ares en krijgen de Amazons hun thuiswereld Themyscira, weg van de mensheid en een plek om voor te bereiden op de terugkeer van Ares. Het is nog onduidelijk welke acteur Ares speelt. De naam David Thewlis (The Conjuring 2) wordt genoemd en naar verwachting bestaat het personage uit visuele effecten.

Hieronder ook nog een nieuwe foto van Gadots Wonder Woman, volgens Jenkins de beste kandidaat voor de rol. Wonder Woman staat gepland voor 1 juni.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair