Stephen Lang tekent voor Peter Jacksons 'Mortal Engines'

Stephen Lang tekent voor Peter Jacksons 'Mortal Engines'

En er zijn nog twee andere nieuwe castleden.

Er zijn drie nieuwe acteurs gecast in Mortal Engines. Stephen Lang, Jihae en Leila George hebben getekend voor de verfilming van de Britse boekenreeks van Peter Jackson en Fran Walsh. Dit meldt The Hollywood Reporter. Daarmee voegen de acteurs zich bij een cast die verder bestaat uit Robbie Sheehan, Ronan Raftery en Hera Hilmar.

Mortal Engines speelt zich duizenden jaren in de toekomst af. De steden van de Aarde bewegen zich op gigantische wielen voort, en verscheuren elkaar in een eeuwig durende jacht op grondstoffen. In een van die grote steden, ontmoet Tom Natsworthy een mysterieuze jonge vrouw van de Outlands, die zijn leven voor altijd zal veranderen.

Het personage van Stephen Lang is niet bekend. Jihae mag de rol van Anna Fang spelen, lid van een gewelddadige bende die het opneemt tegen de mobiele steden. George speelt verder de rol van Katherine Valentine, de dochter van een van de machtigste mannen in Londen, die een massavernietigingswapen in handen probeert te krijgen. Sheehan speelt Natsworthy, Hilmar de rol van Hester Shaw en Raftery is Bevis Pod.

Peter Jackson en Fran Walsh kregen de rechten op de reeks al jaren geleden in handen en schreven samen met Philippa Boyens het scenario. Verder zal Christian Rivers, die de afgelopen twee decennia met Peter Jackson werkte als story board artist de film regisseren. Vanaf 13 december 2018 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair