Tom Hiddleston wil niets kwijt over voormalige relatie met Taylor Swift

Tom Hiddleston wil niets kwijt over voormalige relatie met Taylor Swift

Hij wil zijn publieke en privéleven gescheiden houden.

De kortlevende relatie van Tom Hiddleston en Taylor Swift, die van juni t/m september 2016 standhield, heeft vele wenkbrauwen omhoog doen gaan. De 36-jarige Engelsman snapt het niet zozeer en houdt hun belevingen liever voor zichzelf. Tegenover The Telegraph vertelt hij dan ook hier niets over te willen melden, omdat hij in twee gescheiden levens geloofd.

Toen de interviewer hem vroeg of hij spijt had van de mislukte romance die veel publiciteit en roddels voortbracht, antwoordde Hiddleston: "Waar zou ik volgens jou spijt van moeten hebben? Als je het niet erg vindt praat ik hier liever niet over. Het doet me ergens aan denken. Iedereen heeft recht op een privéleven. Ik hou van wat ik doe en ik wijd me met absolute inzet toe aan het maken van geweldige kunst en entertainment. Ik breng die twee niet in conflict. Mijn werk is voor de publieke omgeving en ik heb daarnaast een privéleven. Het zijn twee gescheiden zaken."

Hiddleston, vanaf deze week in de bioscoop te zien met Kong: Skull Island, gaf wel aan veel om Swift te hebben gegeven. Ook gaf hij een vage reden waarom de relatie mislukte. "Ze is een wonderbaarlijke vrouw. Ze is gul, vriendelijk en lief. We hadden een geweldige periode. Een relatie vergt altijd werk. En het gaat niet alleen om de schijnwerpers. Ook om al het andere."



NieuwsFilm

meest populair