Macon Blair maakt van Luke Wilson en Tracy Morgan een stel 'Shitheads'

Macon Blair maakt van Luke Wilson en Tracy Morgan een stel 'Shitheads'

Een komische roadmovie over twee idioten en een verslaafde tiener.

Met zijn regiedebuut I Don't Feel at Home in This World Anymore heeft Macon Blair overduidelijk wat fans gemaakt. De bovenstaande misdaadkomedie, waarvan hij eveneens het schrijfwerk verzorgde, ging in première tijdens het Sundance Film Festival eerder dit jaar. Niet alleen ging hij naar huis met een Grand Jury Prize, ook regelde streamingdienst Netflix dat de film enkel via hun platform te zien is. Nu is bekend wat Blair's volgende project wordt: The Shitheads.

De komische roadmovie, welke geproduceerd en gefinancierd zal worden door het onafhankelijke Imperative Entertainment, heeft ook meteen twee hoofdrolspelers gevonden. Het gaat om Luke Wilson en Tracy Morgan. Zij zullen een tweetal idioten belichamen die een klus krijgen waar ze verre van geschikt voor zijn: een onrustige, rijke tiener naar een ontwenningskliniek vervoeren. Verscheidene fratsen en chaos volgen. Of de shitheads daar nog wat van zullen leren, is tot dusver onbekend.

Rough House Pictures (van Danny McBride en David Gordon Green) is ook van de partij, evenals Fake Wood Wallpaper en Bonneville Films. Laatstgenoemde productiebedrijf is opgericht door Blair en Jeremy Saulnier, die samen aan de goed ontvangen Blue Ruin en Green Room hebben gewerkt. Op het bovenstaande na is het niet duidelijk wanneer The Shitheads uitkomt of met de opnames begint.



NieuwsFilm

meest populair