Fikse tegenslag voor 'Bad Boys 3'

Fikse tegenslag voor 'Bad Boys 3'

Bad Boys for Life kan op zoek naar nieuwe kopman.

Nadat het tweede vervolg op Bad Boys uit 1995 al enkele keren werd uitgesteld incasseert het langverwachte project opnieuw een fikse tegenslag. The Hollywood Reporter meldt namelijk dat Bad Boys 3 zijn regisseur Joe Carnahan is verloren.

Volgens THR is de regisseur van films als The A-Team en The Grey bij het project vertrokken vanwege agendaconflicten en creatieve meningsverschillen. Carnahan bleek afgelopen periode intensief betrokken bij de derde Bad Boys. Zo deelde hij begin 2016 al eerste pre-visualisatie en is hij grotendeels verantwoordelijk voor de huidige versie van het script.

In februari kwam Bad Boys 3 kort in het nieuws. Hoofdrolspeler Will Smith gaf toen tegenover de BBC aan dat hij recent met zijn collega Martin Lawrence had gesproken. "Ik had hem ongeveer 2 jaar niet gezien. We keken naar elkaar, we knuffelden. Op dat moment wisten we dat we een volgende Bad Boys gaan maken. We gaan zeker een volgende maken."

Het lijkt er dus niet op dat Bad Boys 3, op dit moment gepland voor 8 november 2018, enorme vertraging gaat oplopen. Het is nu aan Sony Pictures om een opvolger te vinden. Regisseur Carnahan gaat aan de slag met de The Raid-remake.



NieuwsFilm

meest populair