Deapool en Cable leiden 'X-Force' met veel andere X-Men personages

Deapool en Cable leiden 'X-Force' met veel andere X-Men personages

En welke relatie is er tussen X-Force en X-Men?

In gesprek met Deadline heeft Logan en X-Men producent Simon Kinberg een duidelijk blik gegeven van wat we komende periode kunnen verwachten van de franchise. Hij was vooral open over het geplande X-Force. De film zal zich gaan focussen rond Deadpool en Cable en wordt - uiteraard - R-rated. Ook lijkt het erop dat de films met Deadpool voorlopig los blijven staan van de X-Men films, al zal daar vermoedelijk uiteindelijk verandering in komen.

De X-Force film is de eerstvolgende Deadpool-film die in productie wordt genomen na Deadpool 2, welke vermoedelijk in 2018 verschijnt. De kans is dus aanwezig dat we in 2019 of 2020 al een X-Force film kunnen verwachten. Kingberg:

"We werken keihard aan New Mutants, Gambit met Channing Tatum, Deadpool 2 en X-Force. De laatste wordt geleid door Deadpool, samen met Cable en andere hoofdpersonages. Deadpool 2 gaat dit jaar in productie. Daarna X-Force, een combinatie van Deadpool en Cable. Ze zijn als de Black ops van de X-Men. Ze zijn veel duisterder en hebben een R-rated geluid. In de comics zijn er andere X-Men personages die verschijnen in X-Force, maar het is losstaand van X-Men."

Over de relatie tussen de verschillende X-Men films zei Kinberg het volgende:

"Het zit een groter bouwwerk achter al deze verhalen. Ik spreek de studio hierover doorlopend en er is een plan hoe deze film met elkaar in verband staan en onderdeel zijn van een grotere verhaallijn. Het is iets leuks, iets gaafs en het zal interessant zijn om te zien hoe we verschillende tonen in het X-Men universum kunnen laten verenigen. Maar we gaan de beste film maken die we kunnen. Het gaat niet over een Colossus of Deadpool-cameo. Het verbinden van al deze film zal gebeuren waneer het zin heeft. Deze films zijn niet eenvoudige bouwstenen in een groter verhaal. Elk deel is een compleet verhaal en een film die het waard is om te zien."



NieuwsFilm

meest populair