Joe Manganiello: Opnames 'The Batman' bijna van start

Joe Manganiello: Opnames 'The Batman' bijna van start

En beginnen zodra iedereen daar klaar voor is.

Het is niet heel gemakkelijk geweest tot nu toe om The Batman gemaakt te krijgen. Acteur Ben Affleck ging in eerste instantie voortvarend te werk en trok Joe Manganiello aan om de rol van Deathstroke te spelen. Maar vervolgens besloot Affleck de film toch maar niet te regisseren en moest Warner Bros. op zoek naar een nieuwe regisseur. Dat werd uiteindelijk Matt Reeves en nu lijkt de boel weer langzaam op de rails te komen.

Tijdens een interview met RI Magazine schetste acteur Manganiello in elk geval zo'n beeld. "Vorig jaar noemde ik mei als begindatum, maar dat hangt er nu vanaf. Ze hebben grote plannen met deze film," aldus de acteur. "Of we nou op dat moment of in juni beginnen, of wanneer dan ook, dat maakt niet uit. Het ding is: we moeten het creatieve proces waarderen en niemand die werkt aan deze film wil iets minder maken dan een ongelofelijke film, eentje die legendarisch wordt."

En dus zullen de opnames pas van start gaan als alles klaar is. "De opnames beginnen zodra alle stukken op hun plek staan en we weten dat het iets wordt om trots op te zijn. We gaan ons dus niet haasten om maar iets van de grond te krijgen. Iedereen die eraan werkt wil de beste mogelijke film maken. Het is dus grappig hoe je in de media leest dat er problemen zijn en dat het script herschreven moet worden. Het zijn drama queens. Er is een creatief proces gaande, waarbij iedereen in de cast en crew de best mogelijke film wil maken. Dus dat gaan we ook doen. Zodra we klaar zijn voor de opnames, zullen we daarmee beginnen. En dat is binnenkort. Maar ik wil duidelijk maken dat niemand een superheldenfilm wil maken die polariserend werkt bij de fans en critici. We gaan dit goed doen."

Er is nog geen releasedatum bekend.



NieuwsFilm

meest populair